Workshops

VERNIEUWD CONCEPT: TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

We organiseren ook een breicafé in de ruimte van ijssalon Cremerie François. Dit is een gezellige maandag avond met veel breiplezier en heerlijk roomijs en gaat elke week door. We vragen dat al het materiaal aangekocht is bij Baele Naaicentrum en minstens één consumptie bij Cremerie François. Dit gaat door van 20u tot 22u.

NIEUW NAAILESSEN
Lesgeefster Liliya Yakubova
Een reeks van 5 lessen waar je op deze zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u30 mag kiezen wat je zelf wil maken. Deze plaatsen zijn wel beperkt dus wees er snel bij om je in te schrijven. Liliya heeft heel wat ervaring in kleding maken. Bekijk haar website www.lilya.be

We starten op 2 febr / 9 febr / 16 febr / 23febr / 2maart
Lesgeld is €100 voor de 5 lessen

WORKSHOP ACCESSOIRES
Schaarhoes / speldenkussen /etui voor naalden
Deze mooie accessoires zijn leuk om te gebruiken bij je hobby.
Elke les een accessoir .

Gaat door in 3 lessen op en dinsdagnamiddag 26 febr / 26
maart / 30 april
Lesgeld €10 per les

ZOMERS APPLICATIE QUILTJE 34 x 34
Leuk hebbedingetje om iedereen te verwelkomen in uw huis.
Maak dit in 2 lessen.

Donderdagmiddag 21 maart en 18 april
Lesgeld €10 per les

PAASHAAS
Versier uw huis voor Pasen. Dan kan deze paashaas niet ontbreken.
Kom hem maken in 2 lessen

Op dinsdag middag 12 februari en 12 maart
Lesgeld €10 per les

JAPANSE PATCHWORK
Voor liefhebbers van een mooie patchwork die je zelf van
grote kan bepalen.
Zeer mooi als wandkleed of plaid, bedsprei, enz.

Gaat door in 3 lessen op dinsdagmiddag
16 april /16 mei /20 juni

HANDTASSEN QUILT
Mijn mooiste handtassen op een applicatie quilt. Met verschillende technieken en handwerksteken maak je deze quilt in 4 lessen.

Op een dinsdagmiddag 19 maart / 23april / 21mei en 18
juni
Lesgeld €10 per les

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.