Workshops

Naaicafé gaat door om 14 dagen  op dinsdagavond.  Bij ons kun je onder deskundige begeleiding leren naaien & stikken. Onze lessen vallen om de 2 weken van 19 tot 22 uur. Er is keuze uit: Je eigen ontwerp, patronen uit onze bibliotheek, Hulp bij uw retouches of je aangekochte machine beter leren kennen. beperkte plaatsen dus op tijd inschrijven. De prijs per les is €15. Je kan uw naaimachine of overlock meenemen als die bij onze zaak is gekocht. Zo niet kan u altijd gebruik maken van de naaimachines en overlocks in het naaicafé.

We organiseren ook een breicafé in de ruimte van ijssalon Cremerie François. Dit is een gezellige maandag avond met veel breiplezier en heerlijk roomijs en gaat elke week door. We vragen dat al het materiaal aangekocht is bij Baele Naaicentrum en minstens één consumptie bij Cremerie François. Dit gaat door van 20u tot 22u.

Kippenparlement

Moeilijkheid graad: **

Een prachtige patchwork met kippen voor het lente seizoen met applicatie en patchwork technieken leuk voor aan de muur of als tafelloper.

Op donderdag namiddag van 13u 30 tot 16u 30.

16 febr / 16 maart

en

4 febr /14 maart

10 euro per les zonder materiaal.

Tasje

Moeilijkheid graad: ***

Mooi handtasje in subtiele Japanse kleuren met verschillende technieken zoals applicatie, borduur, quilten en afgewerkt met de naaimachine.

Op dinsdag namiddag van 13u 30 tot 16u 30.

21 maart / 18 april / 23 mei

10 euro per les zonder materiaal.

Patchwork Garden

Moeilijkheid graad: ***

Wat is er mooier dan een zomers lappendeken voor s ’avonds in de tuin of zetel. Keuze uit 2 verschillende gamma’s van kleuren. Daarbij worden er verschillende technieken zoals applicatie, patchwork en quilten aangeleerd.

Op maandag namiddag van 13u 30 tot 16u 30.

6 maart  / 3 april / 8 mei / 12 mei

10 euro per les zonder materiaal.

Tafel nap met insecten

Moeilijkheid graad: ***

Deze insecten tafel nap maakt je zelf met applicatie, een beetje borduursteken, patchwork en quilt technieken.

Op donderdag namiddag van 13u 30 tot 16u 30.

20 april / 18 mei / 15 juni

10 euro per les.

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

X