Workshops

VERNIEUWD CONCEPT: TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

We organiseren ook een breicafé in de ruimte van ijssalon Cremerie François. Dit is een gezellige maandag avond met veel breiplezier en heerlijk roomijs en gaat elke week door. We vragen dat al het materiaal aangekocht is bij Baele Naaicentrum en minstens één consumptie bij Cremerie François. Dit gaat door van 20u tot 22u.

RONDE PLACE MAT
Moeilijkheid **

Een echt hebbedingetje met een geappliqueerde stad leuk voor op tafel of zomers terras. De afwerking is rondom met schulprand.

Afmeting 60 cm doorsnede.

Deze gaat door in 3 lessen op donderdagmiddag 19 april / 31 mei / 21 juni

BLOEMENTAS
Moeilijkheid **(*)

Voor en achterkant is volledig bewerkt met applicatie van de bloemen in paper pieces. Als alles gemaakt is, gaan we de tas afwerken met een stevige binnenlaag en mooie handvatten. Dan is ze klaar voor gebruik. Deze prachttas gaat door in 3 lessen.

Gaat door in 2 reeksen telkens op een Dinsdagmiddag 13feb / 13 maart / 17 april of 27 febr / 27 maart / 24 april

MIEKES PATCHWORK
Moeilijkheid **

Plaid met eenvoudige patchwork blokken met als extra een leuke applicatie op elke blok. De grote van de patchwork kan je zelf bepalen door meer of minder blokken te maken.

Gaat door tijdens 2 lessen op Maandagmiddag 23 april / 28 mei

MINIQUILT MET BORDUURWERKJE
Moeilijkheid **

Voor dit werkje heb je keuze uit verschillende te borduren
midden paneeltjes met rondom mini patchwork.

Gaat door in 2 lessen op een dinsdagmiddag 10 april / 22 mei

TOP OF THE MORNING
Moeilijkheid **

Mooie patchwork met oplopende kleuren. Iets moderner
maar toch passend in elk interieur te gebruiken als wandkleed
of plaid. Kan machinaal als handmatig.
Afmeting 170 cm x 185 cm

Gaat door in 2 lessen op maandagmiddag 26 febr en 26maart

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

X