Workshops

VERNIEUWD CONCEPT: TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

We organiseren ook een breicafé in de ruimte van ijssalon Cremerie François. Dit is een gezellige maandag avond met veel breiplezier en heerlijk roomijs en gaat elke week door. We vragen dat al het materiaal aangekocht is bij Baele Naaicentrum en minstens één consumptie bij Cremerie François. Dit gaat door van 20u tot 22u.

1 STERREN

Moeilijkheidsgraad  ***

Deze prachtige patchwork bestaat uit 2 verschillende technieken patchwork en applicatie. Kan gemaakt worden in klassieke stoffen maar zeker ook in de moderne stoffen. De maat kan je ongeveer zelf bepalen door meer of minder blokken te maken.

Deze gaat door in 3 lessen op dinsdagmiddag 19sept / 17okt / 21nov

2 LEVENSBOOM

Moeilijkheidsgraad ****

Deze quilt is een echte uitdaging voor de liefhebbers van fijn applicatiewerk dat zich bevindt in het midden van de quilt. Wordt verder afgewerkt met rondom patchwork.

De afmeting is 113cm x 127cm

Deze gaat door in 4 lessen op dinsdagmiddag 26sept / 31okt / 28nov / 26dec.

3 NAP MET DRUIVEN

Moeilijkheidsgraad **

Een quilt voor de fans van applicatie met festonsteek. Met mooie druivenranken en trossen. Past zeker in uw interieur voor het najaar. Hij wordt gemaakt in blokken zodat je blok per blok kan afwerken.

De afmeting is 125cm x 125cm

Gaat door tijdens 3 lessen op donderdagmiddag 16 nov /21dec / 18jan

4 HO HO HO KERSTLOPER

Moeilijkheidsgraad **

Kerstloper met kerstmannen in applicatie met festonsteek. Altijd leuk om op tafel te leggen tijdens de eindejaarsfeesten.

Gaat door op een maandagmiddag in 2 lessen 16okt / 13nov

5 KERSTKUSSEN

Moeilijkheidsgraad **

Er is keuze uit 2 verschillende pakketten. Leuk om ze samen te maken maar op onze middag wordt er 1 afgewerkt. Deze wordt wel machinaal gemaakt een  beetje handmatig.

Gaat door op Maandagmiddag 20 november.

6 KOPPELTJE KERSTMUIZEN

Moeilijkheidsgraad **

Deze zitten in een pakket met alle toebehoren. Is leuk om bij je Kerstversiering bij te plaatsen of als geschenk te geven.

Gaat door op Maandagmiddag  4 december

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

X