Onze service tijdens het Corona virus

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Om jullie en onze veiligheid te garanderen hebben we enkele aanpassingen gemaakt aan onze winkel. Zo kunnen we u steeds tot dienst zijn, en dit op een veilige manier.

 

We installeerden een plexiglas scherm aan de toonbank, hier helpen we u graag verder met u bestelling. Ook hebben we een plexiglas scherm om naaimachines op een veilige manier te demonstreren.

 

In de winkel worden er steeds drie mensen toegelaten. Hierbij kunnen we een 1.5 meter afstand garanderen. Ook is er een traject te volgen bij het in- en uitgaan van de winkel.
We raden aan een mondmasker te  gebruiken en te betalen met een betaalkaart of payconiq.

MONDMASKER MATERIAAL

Katoenen stoffen zijn het meest geschikt voor mondmaskers uit te maken. Bij Baele Naaicentrum bieden we deze aan in talloze kleurtjes en patronen. Ook verkopen we vlieseline wat wij gebruiken als filter. Al deze stoffen zijn wasbaar op +60°c.

 

Baele Naaicentrum bied ook elastiek en lintjes aan om mondmaskers met te maken. Hierbij hebben we een assortiment van biaislint, sierlintjes, koortjes, ronde elastiek en platte elastiek.

 

In de winkel bieden we ook een aantal afgewerkte mondmaskers aan. Deze mondmaskers zijn beschikbaar voor mensen die zelf geen mondmaskers kunnen maken.

BESTELLINGEN

Tijdens het Corona Virus kunt u bij ons steeds terecht voor ons volledige assortiment via bestelling.

 

Bestellen kan via onze mail:
Telefonische bestellingen:
Bestellingen via Facbook:

 

Levering
De manier van levering gebeurt in samenspraak met jullie. Dit kan geleverd worden wanneer u zich in Sint-Niklaas bevind, of via een pakkertje via de post. Hierbij moet u wel rekening houden met verzendkosten die we u zullen meedelen bij bestelling.

 

Betaling
De betaling gebeurt via overschrijving. Van zodra we de betaling ontvangen hebben of een betalingsbevestiging krijgen schieten we in gang! Ons rekeningnummer is: BE09068896137557

10% KORTING OP ALLE MACHINES

Tot onze winkel opnieuw opengaat geven we een korting van 10% op ons uitgebreid gamma van naai-, borduur- en overlockmachines.  Bij de 10% korting verzenden we deze machines gratis!

Bij deze korting kunt u nog steeds genieten van onze ruime service; U kan genieten van een ruime uitleg wanneer de winkel terug opengaat, een gratis les in ons maandelijks naaicafé en een gratis onderhoud na 2 jaar. Heb je vragen over een product? stuur ons dan een bericht!

bekijk hier ons aanbod