Onze service tijdens het Corona virus

BESTELLINGEN

Tijdens het Corona Virus kunt u bij ons steeds terecht voor ons volledige assortiment via bestelling.

 

Bestellen kan via onze mail:
Telefonische bestellingen:
Bestellingen via Facbook:

 

Levering
De manier van levering gebeurt in samenspraak met jullie. Dit kan geleverd worden wanneer u zich in Sint-Niklaas bevind, of via een pakkertje via de post. Hierbij moet u wel rekening houden met verzendkosten die we u zullen meedelen bij bestelling.

 

Betaling
De betaling gebeurt via overschrijving. Van zodra we de betaling ontvangen hebben of een betalingsbevestiging krijgen schieten we in gang! Ons rekeningnummer is: BE09068896137557

10% KORTING OP ALLE MACHINES

Tot onze winkel opnieuw opengaat geven we een korting van 10% op ons uitgebreid gamma van naai-, borduur- en overlockmachines.  Bij de 10% korting verzenden we deze machines gratis!

Bij deze korting kunt u nog steeds genieten van onze ruime service; U kan genieten van een ruime uitleg wanneer de winkel terug opengaat, een gratis les in ons maandelijks naaicafé en een gratis onderhoud na 2 jaar. Heb je vragen over een product? stuur ons dan een bericht!

bekijk hier ons aanbod

HERSTELLINGSDIENST
Voor de periode van het Corona virus zijn we genoodzaakt om de activiteiten van onze naaimachine herstellingsdienst te staken. Informatie over het COVID-19 geeft aan dat het virus kan overleven op harde oppervlakken, zoals die van naaimachines. Hierdoor kunnen we de veiligheid van u en ons niet garanderen.

Na deze moeilijke periode staan we terug klaar voor het onderhoud en herstelling van uw naamachine.