Search
Close this search box.

Bernina 700

Bernina 700

 4.999,00  4.499,10

borduren op zijn best, met een extra groot borduuroppervlak voor grote ontwerpen en precisieplaatsing voor nauwkeurig positioneren van ontwerpen. Met gemakkelijke toegang aan de voorzijde tot de jumbo-spoel met veel garencapaciteit die aan de voorkant van de machine wordt verwisseld, en totale steekcontrole voor perfecte borduurresultaten.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Gewoon het allerbest in prachtig borduren

Extra groot borduuroppervlak voor grote ontwerpen
Extra groot borduuroppervlak biedt meer flexibiliteit en comfort. Borduur ontwerpen van maximaal 400 x 210 mm groot. Inclusief drie borduurringen. Kies uit een groot aanbod optionele borduuraccessoires en -software. Machine alleen om te borduren – geen naaifuncties.

Voorlader met Jumbo-spoel voor gemakkelijk inrijgen
Voor inrijgen hoeft het borduurraam niet te worden verwijderd. Via de voorkant gemakkelijke toegang tot de onderspoel. Borduur met minder onderbrekingen met de Jumbo-grijperspoel, waar tot wel 70% meer garen op gaat dan bij gewone spoeltjes

Precisieplaatsing voor het nauwkeurig positioneren van ontwerpen
Borduurontwerpen gemakkelijk positioneren en uitlijnen. Gemakkelijk in gebruik: selecteer twee punten op het scherm en laat deze overeenkomen met de markeringen op de stof in de borduurring. U kunt uw ontwerp naar wens uitlijnen, roteren, in grootte aanpassen. Geen extra gereedschappen of hulpstukken nodig. Altijd volledig zicht op de ingespannen stof.

Draad omhoog-commando voor perfecte resultaten
Mooie en nette resultaten; vooral bij doorlopende quiltontwerpen. Eenvoudig toegankelijk door de speciale knop aan de voorkant van de machine. De naald van de machine gaat naar beneden en weer omhoog zodat de onderdraad naar boven komt en u de draden met de hand kunt vastmaken.

Uitgebreide borduur-naaigids
Geeft directe hulp en ondersteuning voor alle borduurniveau’s en projectsoorten. Geïntegreerde hulp bij het borduren van meerdere stofsoorten over de juiste versteviging, naalddikte en -soort voor de beste resultaten. Perfect voor speciale effecten zoals cutwork, geborduurde applicaties, quilten in het inspanraam, trapunto, vrijstaand kant, punchwork en het werken met sierkoorden.

Realiseer prachtige borduurresultaten
Maak een perfecte en volkomen onzichtbare aanhecht-/afhechtcombinatie met de functie Onzichtbaar hechten. Gebruik de intelligente Afhechtherkenning om aan- en afhechtsteken aan een motief toe te voegen als deze niet zijn voorgeprogrammeerd. Handmatig bijwerken is overbodig doordat afsnijden van overspringende draden kan worden ingesteld. Afhankelijk van het ontwerp. Draad-weg-modus: trekt de uiteinden van de bovendraden omlaag, naar de onderkant van de stof, voor nette borduurresultaten bovenop.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Laat je betoveren door Disney met de Innov-is M340ED-borduurmachine. Handig, kleurrijk en compact. Voor iedere naai- en hobbykamer, klein of groot. Leuk, eenvoudig in gebruik en boordevol functies. Zin om aan een creatief avontuur te beginnen?

 899,00  809,10

Maak indruk met de stijlvolle Innov-is F540E-borduurmachine. Eenvoudig te gebruiken, met een LCD-kleurentouchscreen en vele prachtige borduurpatronen, inclusief de innovaties waar Brother bekend om staat.

 1.299,00  1.169,10

De voordelige borduurmachine met kleurentouchscreen en meer dan 200 borduurmotieven

 1.599,00  1.439,10

Ontworpen om de meest ingewikkelde borduurpatronen te realiseren met een onberispelijke afwerking, kan deze snelle borduurmachine ook worden omgetoverd in een machine om te quilten uit de vrije hand. Met meer dan 100 jaar Brother-expertise, brengt de VR op een snelle manier de mooiste persoonlijk borduurpatronen aan op handdoeken, kleding, tassen, petten, broekzakken en zoveel meer!

 4.999,00  4.499,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november