Search
Close this search box.

Brother PR1

Brother PR1

 5.999,00  5.399,10

Leef je uit en creëer op eigen wijze met de PR1 1-naalds borduurmachine. Sla je vleugels uit over het grote borduurgebied. Ervaar het hoge tempo met een borduursnelheid tot 1000 steken per minuut. Vervolg de weg naar jouw succes met de precisie van het laser positioneringskruis. PR1 & jij: de ultieme samenwerking.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Droom je ervan om een eigen borduurbedrijf te beginnen? Kijk dan niet verder, want hier is de revolutionaire Brother PR1! Of je nu een collectie gepersonaliseerde tassen op de markt wilt brengen of op pad wilt gaan met kleurrijke festivalkleding, deze innovatieve 1-naalds borduurmachine is de perfecte match voor jou.

De PR1 is ontworpen als als borduurmachine voor kleine ondernemingen en borduurstudio’s. De PR1 heeft een groot borduurgebied van 300 x 200 mm, een hoge borduursnelheid van 1000 steken per minuut en beschikt over de handige kleursorterings-functie.

Het laser-positioneringskruis en de 2-punts positionering zorgen elke keer weer voor een perfecte uitlijning, terwijl de extra laag in te stellen draadspanning zorgt voor gegarandeerde mooie geborduurde eindresultaten op uiteenlopende stofkwaliteiten.

Met 495 ingebouwde borduurpatronen, 33 prachtige lettertypes, inclusief een lettertype in graffiti-stijl en een 3D-lettertype, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw eigen creatieve visie tot leven te laten komen. Ga nog een stap verder en bewerk borduurpatronen rechtstreeks op het beeldscherm. Met de vrije arm van de PR1 borduur je moeiteloos mouwen, manchetten en andere moeilijk bereikbare plaatsen in kledingsstukken.

Compatibel met een uitgebreid assortiment borduurramen en accessoires, kun je met de PR1 alle kanten op!

Belangrijkste functies

  • 300 x 200 mm borduurgebied
  • Compatibiliteit met diverse borduurramen van de PR-serie
  • Flexibele werkruimte met de vrije arm
  • 495 ingebouwde borduurpatronen
  • 33 ingebouwde borduurlettertypen incl. NIEUW 3D-lettertype
  • Inclusief een graffiti-alfabet
  • Kleursorteringsfunctie
  • Laser positioneringskruis
  • 2-punts positioneringsfunctie
  • Uitbreiding in draadspanningsbereik, dankzij de extra verfijnde instelling


Meer eigenschappen

495 ingebouwde borduurpatronen
Groot aantal ingebouwde borduurpatronen, waaronder nieuwe alfabetten, monogrammen, decoratieve ontwerpen, borduurpatronen en lettertype in graffiti-stijl en meer.

Garenstandaard voor 4 garenklossen
De praktische garenstandaard heeft plaats voor 4 garenklossen, om snel en gemakkelijk van garen te wisselen.

Groot borduurgebied: 300 x 200 mm
Ervaar de grote ruimte in een borduurgebied van 300 x 200 mm – handig om meerdere kleine patronen in 1 keer te borduren.

Laser positioneringskruis
Bekijk het exacte punt waar de naald naar beneden komt en pas de positie nauwkeurig aan met de ingebouwde laserkruisfunctie.

Borduurramen
Inclusief borduurramen van 300 x 200 mm en 100 x 100 mm. Compatibel met diverse (optioneel verkrijgbare) PR-borduurramen zoals bijvoorbeeld het magnetische borduurraam of een pettenframe. Ontdek eveneens de nieuwe, optioneel verkrijgbare kits in diverse samenstellingen.

Uitgebreid bereik in draadspanning
Borduur op een grotere variatie van stoffen en materialen, ook op hele dunne en rekbare stoffen dankzij de extra verfijnde instelllingen.

Garenkleuren sorteren
Pas de volgorde aan waarin meerkleurige borduurpatronen worden geborduurd, zodat er minder garen hoeft te worden verwisseld en het borduurproces sneller verloopt.

Borduren met de vrije arm
Borduur moeiteloos mouwen, manchetten, tassen, petten en meer.

USB-poorten
Importeer nieuwe borduurpatronen naar de PR1 via USB.

Borduren in één kleur
Druk op één knop om een veelkleurig borduurpatroon om te zetten in één kleur.

33 ingebouwde lettertypes
Nieuwe lettertypes en alfabetten, waaronder een 3D-lettertype.

Graffiti alfabet
Ingebouwd graffiti-alfabet – maak ontwerpen met een ‘street-art’ effect.

Groot LCD-kleurentouchscreen
Bewerk en pas je ontwerpen eenvoudig aan met behulp van het gebruiksvriendelijke kleuren-touchscreen.

Onafhankelijke spoelwinder
Met de ingebouwde, onafhankelijke spoelwinder wordt een nieuwe spoel gevuld terwijl de machine aan het borduren is. Bespaar tijd en moeite!

Naaldinrijger
Met één druk op de knop wordt de naald ingeregen. Daardoor is de PR1 direct weer startklaar om aan een nieuw borduurpatroon te beginnen.

Uitleg en ondersteuning
Bekijk de online video’s voor hulp en uitleg om het beste uit de PR1 te halen.

Sensoren voor boven- en onderdraad
Boven- en onderdraadsensoren waarschuwen zodra de draad gebroken of de spoel op is.

Vereenvoudig het onderhoud
Vervang zelf de naaldinrijger op een eenvoudige manier. Volg gewoon de instructies in de video.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Met de Innov-is NV880E-borduurmachines transformeer en personaliseer je alledaagse kleding en accessoires in aantrekkelijke en kleurrijke items!

 1.699,00  1.529,10

Voortbouwend op het grote succes van de populaire V3-borduurmachine, brengt deze nieuwe Limited-Edition versie u naar een hoger niveau. Het beste, nu nog beter! Elegante projecten creëren was nooit eerder zo gemakkelijk, dankzij de Innov-is V3 LE.

 3.399,00  3.059,10

borduren op zijn best, met een extra groot borduuroppervlak voor grote ontwerpen en precisieplaatsing voor nauwkeurig positioneren van ontwerpen. Met gemakkelijke toegang aan de voorzijde tot de jumbo-spoel met veel garencapaciteit die aan de voorkant van de machine wordt verwisseld, en totale steekcontrole voor perfecte borduurresultaten.

 4.999,00  4.499,10

Ontworpen om de meest ingewikkelde borduurpatronen te realiseren met een onberispelijke afwerking, kan deze snelle borduurmachine ook worden omgetoverd in een machine om te quilten uit de vrije hand. Met meer dan 100 jaar Brother-expertise, brengt de VR op een snelle manier de mooiste persoonlijk borduurpatronen aan op handdoeken, kleding, tassen, petten, broekzakken en zoveel meer!

 4.999,00  4.499,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november