Search
Close this search box.

Brother VR

Brother VR

 4.999,00  4.499,10

Ontworpen om de meest ingewikkelde borduurpatronen te realiseren met een onberispelijke afwerking, kan deze snelle borduurmachine ook worden omgetoverd in een machine om te quilten uit de vrije hand. Met meer dan 100 jaar Brother-expertise, brengt de VR op een snelle manier de mooiste persoonlijk borduurpatronen aan op handdoeken, kleding, tassen, petten, broekzakken en zoveel meer!

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

De Brother VR biedt superieur borduurwerk en personaliseringen met professionele resultaten. Keer op keer! Deze krachtige 1-naalds borduurmachine verwerkt borduurpatronen met een verbluffende snelheid van 1000 steken per minuut, zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit. Zo maakt u snel en efficiënt de mooiste creaties! Met behulp van de kleursorteerfunctie hoeft u minder vaak van draad te verwisselen, daardoor bepaart u tijd en is uw meerkleurige borduurwerk veel sneller klaar. En dankzij het ruime borduurgebied van de VR kunt u grote en complexe patronen creëren zonder opnieuw te hoeven inspannen.

Belangrijkste kenmerken

 • Groot LCD kleuren touchscreen van 17,7 cm en een verlengtafel voor grote projecten & quilts
 • Vrije arm, perfect voor het borduren van broekzakken en manchetten
 • Groot borduurgebied van 200 x 200 mm, ideaal voor grote borduurpatronen
 • 4 compacte borduurramen (vierkant, ovaal en rond)
 • 305 borduurmotieven en 20 lettertypes – tekst op meerdere regels
 • Automatische naaldinrijger
 • Kleursorteerfunctie om garenwisselingen te beperken – tijdbesparend!
 • De LED-pointer toont exact aan waar de naald in de stof gaat
 • Onafhankelijke spoelwinder
 • Gemakkelijke toegang tot de spoel
 • USB poorten (voor USB stick/PC)
 • Draadsensoren
 • Eveneens verkrijgbaar: vrije hand quilt kit (optioneel)
 • 3 jaar garantie
Eerste enkelnaalds borduurmachine met vrije arm De VR is een volledig nieuw concept op het gebied van borduren. Voor het eerst kunnen hobbyisten en ervaren borduursterliefhebbers genieten van een machine met professionele mogelijkheden.   Borduurgebied Pak moeiteloos grote projecten aan dankzij het grote borduurgebied van 200 x 200 mm, dat u de creatieve ruimte biedt om ontwerpen te creëren zonder beperkingen.   Vrije arm De VR is de eerste enkelnaads borduurmachine met een vrije arm. Borduur snel en eenvoudig op broekzakken, mouwen, borstzakken, binnenzakken en nog veel meer…   Groot LCD kleurentouchscreen Gebruik het grote LCD kleurentouchscreen van 17,78 cm (260.000 kleuren) om te spiegelen, roteren, vergroten en verkleinen en om meerdere regels tekst in te voeren – erg handig en snel.   Patronen in één kleur Met één druk op de knop zet u een meerkleurig borduurmotief om in 1 kleur.   305 borduurpatronen De VR geeft u direct toegang tot 305 ingebouwde borduurmotieven. Met een keuze uit trendy, decoratieve, vintage en diverse quiltpatronen. Inclusief een Grieks en een decoratief bloemen-lettertype.   20 lettertypen Een uitgebreide keuze uit lettertypen – inclusief Cyrillic – om al uw projecten te personaliseren. Met de VR kunt u meerdere tekstregels tegelijk invoeren.   Garenkleur sorteren Minimaliseer het aantal te wisselen garenkleuren met de handige functie: Garenkleur sorteren. Dat spaart u veel tijd!   LED-pointer voor perfecte plaatsing De LED-pointer geeft exact weer waar de naald de stof in gaat én zorgt voor een perfecte plaatsing van al uw borduurmotieven op uw kleding of werkstukken. Inclusief borduurramen: Met de volgende bijgeleverde borduurramen, beheerst u iedere opdracht. Voor grote en kleine borduurprojecten.
 • 200 x 200 mm (8″ x 8″) borduurraam
 • 100 x 100 mm (4″ x 4″) borduurraam
 • 4 Compacte S-borduurramen – ideaal voor het borduren van mouwen, zakken en kleine werkstukken: 70 x 41 mm, 50 x 50 mm, 44 x 38 mm , 33 x 75 mm
Directe toegang tot de spoel en onderdraadsensor. Meer creëren met minder werk – de onderdraadsensor geeft een melding als de draad op (of gebroken) is. En doordat u direct bij de spoel kunt, vervangt u de spoel snel en simpel, zonder dat u het borduurwerk hoeft te verwijderen. Onafhankelijke spoelwinder De ingebouwde onafhankelijke spoelwinder is enorm handig; de spoel wordt gevuld terwijl de machine aan het borduren is. USB poorten De twee USB poorten maken het mogelijk om borduurmotieven via de pc over te zenden of vanaf de USB-stick te laten borduren. 4 garenkloshouders De VR is uitgerust met 4 garenkloshouders. Voor snelle garenwissellingen. Borduursnelheid De VR borduurt met een snelheid van 1000 steken per minuut, rustig en in de beste kwaliteit.. Maak gebruik van uit de vrije hand naaien en quilten. Met de optionele VRFMK1 Vrije-hand Kit, kunt u met de VR naar hartelust naaien en quilten uit de vrije hand. Met een onbegrensde vrijheid brengt u de mooiste steken en patronen aan op quilts en grote projecten. Het grote werkblad is bij deze kit inbegrepen. Optioneel pettenframe: PRCF3 Borduur uw petten in een handomdraai. Met een borduurafmeting van 130 mm x 60 mm.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Laat je betoveren door Disney met de Innov-is M340ED-borduurmachine. Handig, kleurrijk en compact. Voor iedere naai- en hobbykamer, klein of groot. Leuk, eenvoudig in gebruik en boordevol functies. Zin om aan een creatief avontuur te beginnen?

 899,00  809,10

Maak indruk met de stijlvolle Innov-is F540E-borduurmachine. Eenvoudig te gebruiken, met een LCD-kleurentouchscreen en vele prachtige borduurpatronen, inclusief de innovaties waar Brother bekend om staat.

 1.299,00  1.169,10

De voordelige borduurmachine met kleurentouchscreen en meer dan 200 borduurmotieven

 1.599,00  1.439,10

De PR1055X 10-naalds borduurmachine is een trouwe harde werker met uitzonderlijk veel creatieve mogelijkheden. Breng uw bedrijfsmatige doelen én uw creatieve uitdagingen naar een hoger niveau met de PR1055X. Voorzien van ingebouwde camera en InnovEye technologie – voor nauwkeurige plaatsing en uitmuntende borduurresultaten – keer op keer!

 12.699,00  11.429,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november