Search
Close this search box.

Bernina 790

Bernina 790

 8.799,00  7.919,10

Ontdek de geweldige nieuwe borduureigenschappen. Geniet van een groot naai- en borduurveld. Ontwerp uw eigen borduurpatronen. Naai langer met de extra grote onderspoel. Ervaar zelf de BERNINA innovaties en verleg uw creatieve grenzen! Een geavanceerde machine die uw creativiteit naar nieuwe hoogten brengt.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Stil & nauwkeurig naaien
Ideaal voor decoratieve steken. Naaien en borduren gedurende langere periodes. Meer tijd voor uw creativiteit. De BERNINA grijper naait uiterst nauwkeurige steken tot 9 mm breed met snelheden tot wel 1.000 steken per minuut. De onderspoel bevat 70% meer draad dan standaard onderspoelen.

Veel ruimte alleen voor u
Borduur gemakkelijk supergrote motieven. Grote projecten comfortabel verwerken. Gemaakt voor het borduurraam Maxi. De B 790 PLUS biedt een verlengde vrije arm van maar liefst 33 cm, inclusief 25 cm ruimte rechts van de naald. Geniet van een groot naai- en borduurgebied.

Automatische eigenschappen voor u!
Niet meer handmatig afsnijden aan het einde van een zoom. Geniet van semi-automatische draadinrijger. De voetdruk hoeft niet handmatig omlaag gehaald te worden. De draad wordt automatisch afgesneden als u het einde van een zoom of een kleurverandering bereikt bij het borduren. De naaivoet verlaagt automatisch aan het begin van een zoom.

Prachtige borduursels, telkens weer
Plaats uw ontwerp exact waar u het wilt hebben. Schone borduurresultaten op de bovenkant. Intuïtief en erg gemakkelijk in gebruik. De B 790 PLUS is verrijkt met geweldige borduurinstellingen zoals Nauwkeurig Plaatsing, verbeterde bewerkingsfuncties, totale borduursteekcontrole en veel meer.

Geniet van de BERNINA innovaties
De fijnste steekresultaten behalen. Steken blijven consistent. Hulp bij naaien uit de vrije hand. De BERNINA adaptatieve draadspanning levert de ideale draadspanning voor elk steektype, in elke variatie. De BERNINA steekregulator garandeert nauwkeurige steekkwaliteit en -resultaten.

Vraag hulp op uw scherm
Vraag hoeveel versteviging u nodig heeft. Zoek de juiste naald en voet. Meer informatie over naaien en borduren. De naai- en borduurconsulenten en de ingebouwde tutorials bieden directe ondersteuning vanaf het scherm en beantwoorden al uw vragen.

Naai zijde & leer als een professional
Speciaal materiaal makkelijk verwerken. Geniet van geweldige stof doorvoer. Optimale zichtbaarheid tijdens het naaien. De innovatieve BERNINA dubbeltransport kan gemakkelijk worden geactiveerd als het nodig is, en net zo gemakkelijk worden uitgeschakeld als er geen behoefte aan is.

Verbeterd bewerken
Ongedaan maken en opnieuw uitvoeren. Groeperen en groeperen ongedaan maken. Ontwerpen herschikken. Stappen voor ongedaan maken of opnieuw uitvoeren bij het bewerken of combineren van ontwerpen om terug te keren naar de oorspronkelijke positie. Combineer ontwerpen om ze allemaal tegelijk te bewerken door ze te groeperen. Splits ontwerpen op om elementen afzonderlijk te kunnen bewerken met de functie groeperen ongedaan maken. De steekvolgorde van ontwerplagen kan ook worden aangepast.

Creëer uw persoonlijke steek
Ontwerp & creëer uw eigen steken. Teken uw steekontwerp direct op het scherm. Zet het ontwerp om in een steekpatroon. Bewerk steken en creëer uw eigen steken. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en uw stekenbibliotheek wordt continu uitgebreid. Met een druk op de knop wordt uw ontwerp omgezet in een stekenpatroon.

Totale controle over borduursteken
Geen draadjes meer handmatig afknippen aan de bovenkant. Steken onzichtbaar vastzetten. Steken slim aan-/afhechten. Draden worden automatisch naar de onderkant getrokken dankzij de modus Thread Away. De functie Smart Secure voegt gemakkelijk aan-/afhechtsteken toe aan een ontwerp als er geen zijn voorgeprogrammeerd. En met onzichtbaar afhechten wordt het aan-/afhechten helemaal onzichtbaar.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Voor een nauwkeurige en verbluffende borduurkwaliteit

 999,00  899,10

Raak in de ban van de Innov-is M380D, een compacte en complete naai- en borduurmachine. Leuk, eenvoudig in gebruik en boordevol functies. Maak je dromen waar en start je creatieve avontuur met onze nieuwe, borduur-, naai- en quiltmachine van Disney.

 1.199,00  1.079,10

Voor een nauwkeurige en verbluffende borduurkwaliteit

 1.199,00  1.079,10

De nieuwe naai-, quilt- en borduurmachine Innov-is F580 – ontworpen voor ontwerpers. Eenvoudig te gebruiken, met een LCD-kleurentouchscreen en vele prachtige borduurpatronen, inclusief de innovaties waar Brother bekend om staat.

 1.999,00  1.799,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november