Search
Close this search box.

Singer C430 Professional

Singer C430 Professional

 999,00  899,10

Computergestuurde naaimachine met geweldige gebruiksvriendelijke functies, plus een breed scala aan steken en lettertypen, waardoor u onbeperkte creatieve mogelijkheden heeft. 

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

De computergestuurde naaimachine SINGER C430 is perfect voor het maken van elk type project. Geef elk project een persoonlijk tintje met vijf verschillende lettertypen en 810 ingebouwde steken.

Mix steken en letters om unieke stekenreeksen te creëren voor eindeloze mogelijkheden van aangepaste projecten. Veel steken kunnen worden gespiegeld en verlengd voor nog meer creatieve opties.

Gebruik de functie Naald omhoog/omlaag voor eenvoudig draaien, zoals het opnaaien van een zak, doorstikken, quilten uit de vrije hand, appliqueren en meer.

Stel de maximale naaisnelheid van de machine in waar u maar wilt met de Speed Control – sneller voor lange naden of langzamer voor ingewikkeldere projecten – u heeft altijd de controle. De Top Drop-in Bobbin is gemakkelijk in te rijgen en goed te zien, zodat u niet midden in een naad zonder draad komt te zitten. Als u klaar bent met naaien, knipt u met een simpele druk op de draadafsnijknop zowel de boven- als de onderdraad af, waardoor u tijd bespaart.

Belangrijkste kenmerken

  • Allows amazing creativity with 810 stitches and 5 fonts
  • Stitch sequencing memory to create unique combinations
  • Simple one-step buttonhole for consistent results every time
  • LCD Screen shows stitch selections and settings
  • Many stitch patterns can be elongated for more creative possibilities
  • 6.6″ sewing space (needle to tower) and 4.25″ height
  • Use SINGER Class 15 Transparent bobbins

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

De Innov-is A150 is een naaimachine die met u meegroeit terwijl uw vaardigheden en uw creativiteit zich steeds verder ontwikkelen. De perfecte keuze voor gevorderde en ambitieuze naailiefhebbers. Dankzij de automatische draadknipfunctie en met een indrukwekkende keuze aan steken, waaronder 4 lettersteken maakt de A150 de weg vrij voor oneindig veel creatieve mogelijkheden.

 799,00  719,10

Zeer complete en computergestuurde naaimachine.

 1.039,00  935,10

De limited edition quilt ambition™ 635 naaimachine. Ongeëvenaarde precisie en indrukwekkende innovatie zijn standaard.

 1.449,00  1.304,10

Speciaal ontwikkeld voor quilters.

 3.699,00  3.329,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november