Search
Close this search box.

Lelit PS21

Lelit PS21

 380,00  342,00

De Lelit PS21 stoomstrijkijzer met een roestvrijstalen boiler van 1,4 liter. Ervaar professionele strijkresultaten met gemak en gemak.

Verwijder moeiteloos kreukels en vouwen uit alle soorten stoffen met behulp van de kracht van stoom. De roestvrijstalen boiler van 1,4 liter van onze Steam Iron Machine zorgt voor een continue en krachtige stoomproductie, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels snel worden verwijderd.

Gebouwd om lang mee te gaan, garandeert de duurzame roestvrijstalen ketel uitzonderlijke prestaties en een lange levensduur. De hoge druk- en temperatuurbestendigheid zorgen voor een consistente stoomopwekking en zorgen voor ononderbroken strijksessies.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Strijkijzer met een 1.4 liter roestvrij stalen boiler.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Verwarmde strijktafel met afzuig en blaas functionaliteit.

 1.270,00  1.143,00

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november