Search
Close this search box.

Laat een review achter

Heb je ons bezocht? Laat een review achter en help anderen om onze winkel te vinden. Jouw mening telt!

Wat zeggen onze klanten

Een super snelle en uiterst correcte service. Eerlijke prijzen voor herstellingen Vriendelijke bediening. Zeker aan te raden.

Carine Calle Keirouz - via Facebook

Een nieuwe naaimachine gekocht en heel veel uitleg gekregen. Duidelijk heel deskundig. Zo blij met mijn nieuwe toestel! Dankjewel, supervriendelijke mevrouw!

Anneleen Ooms - via Google

Mijn 8 jaar oude Singer 9960 naaimachine binnen gebracht voor onderhoud. Erg tevreden, ondertussen al terug enkele keren gebruikt. Maakt nu minder geluidjes, slaat geen steken meer over en steken zijn in het algemeen veel mooier afgewerkt. Voor 30 euro ben ik een erg tevreden klant.

Saskia Poppeliers - via Google

Vorige week kocht ik er mijn borduurmachine. Mevrouw heeft haar tijd genomen om alles uit te leggen. Zeer aangename, vriendelijke, lieve vrouw. Ik mag haar bellen moest ik vragen hebben, wij zijn zeer tevreden!

Monia Sarghini - via Google

(Vertaald) Ik ging er vandaag een naaimachine kopen. De dame was erg behulpzaam, ze bracht een half uur door om alles uit te leggen wat ik wilde weten. Ik waardeerde haar echt. Ik zal zien hoe het gaat met mijn nieuwe baby!

Hanning Chiang - via Google

Goede service, vriendelijke mensen. Zelfs in Corona tijden brengen ze de bestelling aan huis met de fiets. Staan klaar met raad en daad. Top zaak!!

David De Cock - via Google

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november