Workshops

VERNIEUWD CONCEPT: TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

NIEUW NAAILESSEN
Lesgeefster Liliya Yakubova
Een reeks van 5 lessen waar je op deze zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u30 mag kiezen wat je zelf wil maken. Deze plaatsen zijn wel beperkt dus wees er snel bij om je in te schrijven. Liliya heeft heel wat ervaring in kleding maken. Bezoek haar website voor meer informatie.

FRIENDSHIP GARDEN QUILT
Deze quilt wordt handmatig genaaid met de stiksteek. Elke maand wordt er een ander tuin tafereeltje gemaakt. Deze quilt telt 9 blokken waarbij je de laatste workshop ze samenbrengt tot één geheel. Het formaat is 110 x 110 cm.

Deze workshop van 10 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 24 sept, 29 okt, 26 nov, 17 dec, 28 jan, 25 feb, 26 mei en 30 juni.

Lesgeld €100.

WITTE BLOEMEN QUILT
Deze beginnersquilt kan zowel met de machine als met de hand genaaid worden. Voor deze quilt gebruik je 2 technieken, eenvoudige patchwork en applicatie. Het formaat is 120 x 120cm

Deze workshop van 3 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 8 okt, 12 nov en 10 dec

Lesgeld €30

DRIE TAFEREELTJES VAN SUE EN BILLY
Deze tafereeltjes met Sue en Billy worden tot een geheel gemaakt of elk afzonderlijk zoals je zelf verkiest. De quiltjes worden gemaakt met een applicatie techniek. Het formaat is 45 x 60cm in totaal met de 3 tafereeltjes.

Deze workshop van 4 lessen gaat telkens door op donderdagmiddag. Op 19 sept, 17 okt, 21 dec en 23 jan.

Lesgeld €40

POMPOENEN
Leuke pompoenen om de herfstsfeer in huis te brengen. De pompoenen worden versierd met applicatie feston techniek.
Er zijn 3 verschillende formaten 30cm, 20cm en 17cm.

Deze workshop van 2 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag . Op 17 sep en 15 okt.

Lesgeld € 20

MOOIE KERSTHARTEN
In deze workshop maak je enkele harten om bij je kerstdecoratie te voegen. Er zijn 3 verschillende patronen die je naar hartenlust kan versieren met parels, linten en borduursteken.

Deze workshop van 2 lessen gaat telkens door op maandagmiddag . Op 21 okt en 18 nov.

Lesgeld € 20x

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.