Workshops

NIEUW NAAILESSEN | VOLZET
Lesgeefster: Hilde Van Bellingen | Atelier de Juiste Maat
Start lessen: 9 oktober
Prijs: €250 met enkele naaibenodigdheden inbegrepen

Een reeks van 10 lessen op deze zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u30. De lessen starten op 9 oktober. Deze plaatsen zijn wel beperkt dus wees er snel bij om je in te schrijven. Hilde heeft heel wat ervaring in kleding maken. Bezoek haar facebookpagina voor meer informatie.

SAMPLER | VOLZET

Deze applicatie quilt wordt handmatig genaaid. Elke maand krijg je 12 blokken met unieke figuren en vormen. Deze quilt telt 60 blokken in totaal waarbij je de laatste workshop ze samenbrengt tot één geheel. Het formaat is 135 x 204 cm.

Deze workshop van 6 lessen gaat telkens door op donderdagmiddag. Op 21 okt, 18 nov, 16 dec, 20 jan, 17 feb en 17 maart.

Lesgeld: €12,50 per les.

WINDING WAYS

Deze patchwork quilt is een optisch spel van cirkels met lichte en donkere stofjes. De afmeting van deze quilt is variabel naargelang de hoeveelheid blokken je wilt maken.

Deze workshop van 3 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 16 nov, 21 dec en 18 jan.

Lesgeld: €12,50 per les.

KERST PLACEMATS

Deze vier placemats worden gemaakt met de applicatie techniek. Er kan machinaal gewerkt worden of met de hand. Er zijn 4 figuurtjes; een kerstman, een sneeuwman, een engeltje en een kerstboom.

Deze workshop van 2 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 26 okt en 23 nov

Lesgeld: €12,50 per les.

TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.