Workshops

NIEUW NAAILESSEN
Lesgeefster: Hilde Van Bellingen | Atelier de Juiste Maat
Start lessen: 9 oktober
Prijs: €250 met enkele naaibenodigdheden inbegrepen

Een reeks van 10 lessen op deze zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 12u30. De lessen starten op 9 oktober. Deze plaatsen zijn wel beperkt dus wees er snel bij om je in te schrijven. Hilde heeft heel wat ervaring in kleding maken. Bezoek haar facebookpagina voor meer informatie.

ANGELS STORY

Een diverse patchwork met 14 blokken waarop plezante engelen te zien zijn. Deze worden door middel van de applicatie techniek gemaakt met details in de stiksteek. De patchwork is 165 op 170cm.

Angels Story past in elk interieur. De patchwork kan volledig met de hand gemaakt worden of deels machinaal.

Deze workshop van 8 lessen gaat telkens door op donderdagmiddag. Op 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni, 25 aug, 15 sept, 20 okt en 17 nov.

Lesgeld is €12,50 per les.

KIPPEN PARLEMENT

Op vraag van onze klanten zetten we deze applicatie quilt nog eens op het workshop menu. De quilt kan zowel handmatig als machinaal gemaakt worden. De afgewerkte maat is 115 op 55cm.

Deze workshop van 3 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 8 maart, 12 april en 10 mei.

Lesgeld is €12,50 per les.

MIEKES PATCHWORK

Een leuke patchwork voor tussendoor te maken. De patchwork wordt gemaakt uit een eenvoudig patroon met 2 kleuren dat naar eigen voorkeur herhaalt kan worden. De grote kun je dus zelf bepalen. Het werkstuk kan zowel machinaal als handmatig gemaakt worden.

Deze workshop van 2 lessen gaat telkens door op dinsdagmiddag. Op 26 april en 31 mei.

Lesgeld: €12,50 per les.

TIPS & TRICKS NAAILES

Voor alle klanten die een naai- overlock- of borduurmachine gekocht hebben organiseren we een leuke naai & stik middag. Hierbij kan je uw nieuw aangekochte machine beter leren kennen. Tijdens de middag leren we je Tips & Tricks en hoe je de machine optimaal gebruikt. Als het nu is voor kleine retouches, naaiprojecten of ritsen innaaien, We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Deze middag gaat telkens door op de laatste zaterdagmiddag van de maand van 14u tot 17u. Breng je bij ons aangekochte machine mee, en we kunnen aan de slag. Tot dan!

We organiseren ook een 2 wekelijkse hobbynamiddag  voor alle creatievelingen. Deze gaat door op elke eerste dinsdag en donderdag van de maand. Het zijn gezellige namiddagen met goed gezelschap, een koffie en een koekje. Eventueel onder begeleiding kun je hier aan elk project komen werken. Borduurtechnieken, patchwork, breien, haken en meer. We vragen per middag € 2,5. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.

Bij patchworknamiddag heb je de kans om verder te werken aan alle patchwork en quilt projecten. De patchwork namiddag gaat door elke 4de donderdag van de maand. Wij bieden hier ook koffie en koekjes aan voor een gezellige en productieve middag. We vragen € 2,5 per middag. De lessen gaan door van 13u30 tot 16u30.