Search
Close this search box.

Brother PR1055X

Brother PR1055X

 12.699,00  11.429,10

De PR1055X 10-naalds borduurmachine is een trouwe harde werker met uitzonderlijk veel creatieve mogelijkheden. Breng uw bedrijfsmatige doelen én uw creatieve uitdagingen naar een hoger niveau met de PR1055X. Voorzien van ingebouwde camera en InnovEye technologie – voor nauwkeurige plaatsing en uitmuntende borduurresultaten – keer op keer!

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Bedrijfsmatig of hobby-matig? Welke manier van werken belangrijk is voor u, de PR1055X borduurmachine met tien naalden zit vol met functies om uw borduurwerk naar een hoger niveau brengen. De PR1055X verwerkt met gemak grotere kledingstukken of stoffen zoals jassen en quilts. Dankzij het grote borduurgebied en het ruime aanbod borduurramen en -frames kunt u borduren op nagenoeg ieder kledingstuk of iedere stof. Maar ook voor het borduren van kleinere en delicate items – de PR1055X is een zeer veelzijdige borduurmachine! Met 10 naalden voor creatief gebruik – ideale flexibiliteit om snel en eenvoudig meerkleurige ontwerpen te borduren. Het grote aantal ingebouwde borduurpatronen zorgt voor oneindige creatieve inspiratie. Meer lettertypen, meer bewerkingsfuncties en meer technologie die uw projecten uit laten komen waar u altijd al van gedroomd hebt. Gebruik de ingebouwde camera om projecten in het borduurraam te scannen, randen te verbinden of borduurpatronen op de exacte plaats te zetten. Of maak uw eigen ontwerpen op het scherm met My Design Center door direct op het LCD-beeldscherm te tekenen en met een druk op de knop meandersteken en decoratieve opvulsteken toe te voegen. En dan.. de bedrijfsmatige mogelijkheden! De PR1055X is een creatieve krachtpatser en tegelijk een ongelooflijk harde werker. Tijd is geld – dus deze functies maken het gemakkelijk om meteen aan de slag te gaan met de snelheid van 10 naalden, automatisch draadinrijgsysteem en kleurensorteren. Dankzij het duidelijke meldingssysteem is er geen uitvaltijd, dus kunt u super productief zijn. Bovendien zijn er optionele functies zoals een pettenframe voor diverse petmodellen om uw productlijn uit te breiden. Met de draadloze WLAN-verbinding en de optionele PE-Design 11-software kunt u tot 10 machines koppelen en uw hobby laten uitgroeien tot een volwaardige business. Het draait niet allemaal om zaken, want laten we eerlijk zijn – dit is allemaal begonnen met uw creatieve start En deze machine is gemaakt om te creëren! Op de PR1055X is de My Design Center-functie nu in de machine ingebouwd!  De InnovEye Plus-technologie, verwerkt in My Design Center bieden u nieuwe ontwerpmogelijkheden  – gebruik het scanframe om lijntekeningen, clipart-afbeeldingen of teksten te scannen en deze te converteren in een borduurpatroon.  

Belangrijkste kenmerken

 • 10 naalden
 • My Stitch Monitor app
 • My Design Center (ontwerp rechtstreeks op scherm)
 • Groot borduuroppervlak, tot 360 x 200 mm
 • Zeer groot kleuren-touchscreen (25,6 cm) met hoge resolutie (WVGA)
 • Automatisch draadinrijgsysteem voor 10 naalden
 • Regelbare LED-verlichting
 • Automatisch afknippen van de draad
 • 37 lettertypen
 • 944 borduurmotieven
 • Intuïtieve bewerkingsfuncties; uitlijnen, roteren, groeperen, tektsbewerkingen etc
 • Functie applicatie en monochrome kleur
 • Borduursnelheid instelbaar per naald
 • Inclusief grote verlengtafel
 • Draadloze verbinding (WLAN) met PC
 • Camera met directe weergave voor plaatsing borduurpatroon
 • Weergave voortgang & resterende borduurtijd
 • Optioneel: Pettenframe 360 x 60 cm
  Automatisch naaldinrijgsysteem Druk op de automatische naaldinrijgtoets en de bovendraad gaat door het oog van de naald. Het kan niet eenvoudiger.   Instelbare LED-verlichting Het effectieve, ingebouwde systeem biedt instelbare verlichting en zorgt voor een optimaal zicht op uw werk.   37 lettertypen en 944 borduurpatronen, inclusief monogramlettertypen Maak uw keuze uit de ruime collectie ingebouwde lettertypen en borduurpatronen!   USB-poort en draadloze WLAN-verbinding Sluit een USB-apparaat aan, zoals een USB stick of breng uw ontwerpen draadloos over via de PE-Design 11-software. Flexibel naaldinrijgsysteem Het gemakkelijke naaldinrijgsysteem voorkomt verknopingen in het garen en garandeert een constante draadspanning. Appliquéfunctie Maak appliqués met deze handige ingebouwde functie, perfect voor badges en medaillons. Voortgangsbalk Met de visuele indicator ziet u in één oogopslag hoeveel de resterende borduurtijd is. Stekensimulator Realistische voorbeeldweergave van borduurpatroon, voordat u start met borduren. Kleursorteerfunctie Bespaar tijd en minimaliseer het aantal garenwisselingen bij gecombineerde borduurpatronen. Borduurramen 4 verschillende formaten worden standaard meegeleverd:
 • Extra groot 360 x 200 mm
 • Groot 180 x 130 mm
 • Medium 100 x 100 mm
 • Klein 60 x 40 mm
Groot borduuroppervlak (360 x 200 mm) Het extra grote borduurgebied en de reeks meegeleverde en optionele borduurramen bieden u de flexibiliteit om een breed scala aan projecten te creëren, van jassen en T-shirts tot sokken en babykleertjes. Letterpositionering Snelle en eenvoudige uitlijning van de positie van letters en teksten: links, rechts of in het midden. Borduurwerk in één kleur Zet meerkleurige borduurmotieven snel en eenvoudig om in één kleur waardoor u tijd bespaart. Pas ontwerpen aan op het scherm De krachtige bewerkingsfuncties bestaan uit het aanpassen van tekst, rotatie van een borduurpatroon in stappen van 1 graad, wijziging van het ontwerpafmeting en de mogelijkheid om borduurpatronen te combineren en belettering toe te voegen. Geavanceerde functies voor extra flexibiliteit Gebruik de camerasensor om in een ontwerp max. 1.000 steken achteruit of vooruit te gaan. Positiescanning Scan projecten in en geef ze op het grote scherm weer, zodat u het borduurpatroon gemakkelijk kunt positioneren voordat u begint met borduren. Ideaal voor positioneren van patronen op halsuitsnijdingen of complexe quiltblokken. Pas de afmetingen van borduurpatronen aan of bewerk en roteer uw patronen om ze perfect op uw kledingstuk of project te borduren. My Design Center Creëer uw eigen borduurontwerpen snel en gemakkelijk! Met deze krachtige en unieke functie kunt u uw eigen patronen creëren van clipart-afbeeldingen of afbeeldingsbestanden, of direct op het grote touchscreen tekenen of line-art of illustraties op papier scannen. Live positioneren van borduurpatronen Real-time weergave van stof binnen het borduurraam om u te helpen het ontwerp precies te plaatsen waar u het wilt hebben. Positioneringssensor met camera Roteer en positioneer het borduurpatroon precies waar u het wilt hebben. Bevestig een borduurpositie-sticker en de ingebouwde sensor past de borduurpatronen automatisch aan; ook als uw te borduren project scheef (of afwijkend) in het borduurframe gespannen is. Vervanging van het garen Duidelijke weergave van de resterende tijd tot volgende garenwisseling. Video-tutorials en helpfuncties Bekijk 29 video’s op het scherm en gebruik diverse helpfuncties die u advies geven over de instellingen voor uw PR1055X te vinden. Voor de meest perfecte resultaten! 25,65 cm IPS LCD-touchscreen met hoge resolutie Raak eenvoudig het grote, duidelijke beeldscherm aan om:
 • Borduurontwerpen op het scherm te bewerken
 • Uw instellingen aan te passen
 • Eén van de 13 voorgeprogrammeerde talen te selecteren
 • De tijdsaanduiding en de tutorials op het scherm weer te geven
 • Een realistische weergave van het uiteindelijke borduurpatroon te bekijken en de steken te doorlopen.
 • En nog veel meer!
Colour Shuffling Kies de nieuwe kleurenschema’s voor borduurontwerpen met uitgebreide functionaliteit. Selecteer een van de stijlen ‘Willekeurig’, ‘Kleurovergang’, ‘Levendig’ of ‘Zacht’ en kies uw favoriete kleuren uit de reeks kleurencombinaties die op het scherm worden weergegeven. Persoonlijke voorkeuren voor de beginkleur kunnen worden geprogrammeerd en kleurcombinaties worden op basis van uw favoriete kleuren gegenereerd. Vrije arm Extra flexibiliteit en gemak voor borduren van moeilijk te bereiken delen, zoals petten, tassen en mouwen. 10 naalden Borduur snel en gemakkelijk veelkleurige motieven. De draadafknipfunctie voor boven- en onderdraad bespaart u veel tijdrovend knipwerk, na afloop van het borduren. Gemakkelijk toegankelijke spoel Bespaar tijd terwijl u borduurt met de gemakkelijk toegankelijke spoel. U kunt de spoel zo vaak als u wilt verwisselen, zonder het borduurraam te verwijderen! Werkblad/aanschuiftafel voor ondersteuning van extra grote projecten De PR1055X wordt geleverd inclusief grote aanschuiftafel voor de juiste ondersteuning van grote en zware projecten, zoals dekens en jassen. Ondersteunt ook de optionele jumbo- en randenborduuraam. Variabele snelheid: 400 tot 1.000 steken per minuut Selecteer de beste borduursnelheid voor uw project, of kies verschillende snelheden voor verschillende naalden voor speciale garens. Koppel tot 10 machines draadloos aan elkaar via WLAN* Verhoog de productiviteit door tot 10 machines draadloos te verbinden via onze PE-Design 11-software (*Afzonderlijke aankoop vereist). Verzend ontwerpen naar meerdere machines. Zet naamswijzigingen in de wachtrij met behulp van de nieuwe naaminvoerfunctie. Ideaal voor het maken van gepersonaliseerde items zoals teamshirts. Automatische borduurraamherkenning Herkent het bevestigde borduurraam en geeft de afmeting ervan direct op het scherm weer. Automatische draadafknippers Knip de boven- en onderdraad automatisch af aan het eind van elke kleurwisseling.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Maak indruk met de stijlvolle Innov-is F540E-borduurmachine. Eenvoudig te gebruiken, met een LCD-kleurentouchscreen en vele prachtige borduurpatronen, inclusief de innovaties waar Brother bekend om staat.

 1.299,00  1.169,10

De voordelige borduurmachine met kleurentouchscreen en meer dan 200 borduurmotieven

 1.599,00  1.439,10

Met de Innov-is NV880E-borduurmachines transformeer en personaliseer je alledaagse kleding en accessoires in aantrekkelijke en kleurrijke items!

 1.699,00  1.529,10

Voortbouwend op het grote succes van de populaire V3-borduurmachine, brengt deze nieuwe Limited-Edition versie u naar een hoger niveau. Het beste, nu nog beter! Elegante projecten creëren was nooit eerder zo gemakkelijk, dankzij de Innov-is V3 LE.

 3.399,00  3.059,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november