Search
Close this search box.

Pfaff Passport 2.0

Pfaff Passport 2.0

 699,00  629,10

Boordevol functies en ontworpen voor kleine ruimtes, opslag op een plank en gemak onderweg. Ervaar een absoluut gelijkmatig stoftransport met het originele IDT™ systeem van PFAFF. Geen grenzen. Alleen vrijheid.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Compacte/draagbare naaimachine Perfect om mee te nemen naar lessen en op reis (lichtgewicht: 6,3 kg) Het originele IDT™ systeem Ingebouwd Dubbel Transport systeem al meer dan 50 jaar alleen van PFAFF®! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen. Origineel PFAFF® naaivoetensysteem Er zijn veel optionele accessoires beschikbaar om uw naai-ervaring nog verder uit te breiden. Groot aantal steken Geniet van 70 verschillende prachtige 7 mm-steken, inclusief nuttige steken, knoopsgaten, decoratieve steken, quiltsteken, naaldkunststeken en cordonsteken. Beeldschone applicatiesteek De instelbare applicatiesteek is gemakkelijk te realiseren met uw machine. Aan te passen naar wens voor diverse projecten en applicatiewerk. Start-/stoptoets Druk op de start-/stoptoets om te naaien zonder het voetpedaal. Maakt het naaien van lange naden, free-motion en knoopsgaten eenvoudig. Snelheidsschuif Pas de naaisnelheid aan met de snelheidsschuif voor volledige controle. Transporteur van buitenaf te verzinken Breng de transporteur omlaag voor meanderen, borduren uit de vrije hand of stoppen. LED lampen Twee geoptimaliseerde heldere lampjes verlichten uw werkvlak zonder schaduwen.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

De betaalbare naaimachine voor beginners – compact en gemakkelijk in gebruik

 299,00

Uitstekende prestaties en eenvoudige bediening. Extra voortransporteur, Horizontale roterende grijper, Steekbreedte knop, 21 Gevarieerde steken + knoopsgat.

 369,00  332,10

Veelzijdige mechanische machine

 429,00  386,10

Of u nu een naaimachine zoekt voor een kleine ruimte of een naaimachine die perfect is om mee te nemen op reis of naar cursus – u hoeft niet verder te zoeken. Met 100 steken, het IDT systeem™ en nog veel meer, is dit model ideaal voor nieuwe naai-avonturen.

 799,00  719,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november