Search
Close this search box.

Bernina 735

Bernina 735

 3.999,00  3.599,10

Nauwkeurig naaien en geavanceerde borduurfuncties*

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Ontdek het gebruiksgemak met het 7-inch kleurentouchscreen. Jumbospoel met 70% meer draad voor minder onderbrekingen. Nauwkeurige steekbreedte van 5,5 mm voor prachtige resultaten. Verbeterde borduurfunctionaliteit voor creatieve projecten. Een betrouwbare metgezel voor al uw naaibehoeften!

precisie wordt standaard meegeleverd
De B 735 biedt innovatieve naai-, quilt- en borduurfuncties en een groot, gebruiksvriendelijk kleurentouchscreen. Indien gewenst kan de B 735 worden geüpgraded met een optionele borduurmodule.

Een onvoorstelbaar scherm
Extra groot 7 inch kleurentouchscreen. Gemakkelijk navigeren met grote symbolen. Centraal en optimaal geplaatst. Met het extra grote touchscreen kan de machine comfortabel worden bediend. Krijg tips & tricks of laat de korte ingebouwde tutorials handige werkstappen tonen.

De mooiste steken bij elke snelheid
Maak perfecte steken van gelijke lengte. Perfecte resultaten, ongeacht de snelheid. De standaard voor perfectie. De BERNINA steekregulator (BSR) garandeert nauwkeurige steekkwaliteit en -resultaten bij elke snelheid bij het quilten uit de vrije hand. Deze voet is als optie verkrijgbaar voor de BERNINA 735.

Kies de perfecte steek en bewaar deze
Wijzig steeklengte en steekbreedte. Wijzig de naaldpositie. Wijzigingen van steekdetails worden onthouden. Persoonlijke instellingen naar wens opslaan en oproepen; via de USB-aansluiting kunnen zelfs steken en steekpatronen of combinaties daarvan worden geïmporteerd en geëxporteerd.

Automatische functies besparen tijd
Handmatige draadafsnijders. Geniet van semi-automatisch inrijgen. Naaivoet gaat automatisch omlaag. De draad wordt automatisch afgesneden als u het einde van een naad of een kleurverandering bereikt bij het borduren. De naaivoet komt automatisch omlaag aan het begin van een naad.

Perfecte spanning voor perfecte steken
Ideaal voor alle steektypen. Behaal de beste naairesultaten. Een innovatie van BERNINA. De adaptieve draadspanning van BERNINA past de spanning voor elke steek elektronisch aan de gekozen steekbreedte, -lengte en -snelheid en de naaldpositie aan.

Geavanceerde borduurmodule (apart verkrijgbaar)
Soepeler bewegen met minder trillingen. Tot wel 55% hogere borduursnelheid. Betere steekkwaliteit. De nieuwe optionele L-borduurmodule met Smart Drive-technologie (SDT) zorgt voor een nog betere borduurervaring: de steekkwaliteit is verbeterd, de bewegingen van de machine zijn soepeler en stiller en de borduursnelheid is tot wel 55% hoger.

Precisieplaatsing en vergrendelingsfunctie
Plaats borduurontwerpen precies. Vergrendel ontwerpen tijdens het positioneren. Professioneel gepositioneerde ontwerpen. Plaats uw ontwerp exact waar u het wilt hebben op de stof – snel en nauwkeurig. Gebruik de nieuwe vergrendelfunctie om de grootte van het borduurontwerp te handhaven tijdens het positioneren.

Ontwerpen groeperen, degroeperen en herschikken
Ontwerpen groeperen of degroeperen. Ontwerpen herschikken. Beide functies kunnen worden gecombineerd. Combineer ontwerpen met de functie Groeperen om ze tegelijk te bewerken. Splits ontwerpen op om elementen afzonderlijk te bewerken met de functie Degroeperen. Verander de steekvolgorde van de ontwerplagen met de functie Herschikken. Combineer de functies voor nog meer bewerkingsmogelijkheden.

Borduurconsulent (bij aankoop van borduurmodule)
Biedt directe hulp op het scherm. Geeft advies over soorten versteviging. Geeft instructies over de juiste naald en voet. De borduurconsulent helpt u bij het kiezen van de juiste voet, naald, draad en versteviging voor de stof waar u mee wilt werken voor het beste resultaat.

Stil en nauwkeurig naaien
Ideaal geschikt voor decoratieve steken. Langer naaien en borduren. Meer tijd voor uw creativiteit. De BERNINA grijper naait uiterst nauwkeurige steken met snelheden tot wel 1.000 steken per minuut. De onderspoel bevat 70% meer draad dan standaard onderspoelen.

Prachtig sierkoord stikken
Met liniaalvoet #72/72S. En de koord-inzetstukken. Gemakkelijk te gebruiken in het inspanraam. De verstelbare liniaalvoet #72 / #72S kan nu worden geselecteerd tijdens het borduren met koord-inzetstukken. Het mogelijke borduurgebied wordt dienovereenkomstig aangepast. Deze accessoires zijn als optie beschikbaar.Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Geniet van zelf genaaide meesterwerken met industriële perfectie.

 1.299,00  1.169,10

Een naaimachine die het zware werk aankan. De Brother PQ1600S rechtstik -naaimachine biedt snelheid, kracht en veelzijdigheid! Naai rechte steken, met grote kracht, in kledingstukken, woonaccessoires, tassen, quilts en meer. Werk moeiteloos door elk project heen met hoge snelheden tot 1.500 steken per minuut – laat je creatieve dromen uitkomen in een mum van tijd.

Prijs: €1499
Beschikbaar in 2024

 1.499,00  1.349,10

Geniet van zelf genaaide meesterwerken met industriële perfectie.

 1.599,00  1.439,10

Breng de meest uitdagende naaiprojecten tot leven met de Innov-is NV1800Q. Deze naaimachine, rijk aan functies en naaimogelijkheden is gemakkelijk in gebruik en levert keer op keer de allerbeste kwaliteit af, of u nu grote quilts maakt, met veel details werkt, kleding maakt of woondecoraties creëert.

 2.099,00  1.889,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november