Search
Close this search box.

Juki HZL-DX7

Juki HZL-DX7

 1.799,00  1.619,10

De meest verstandige en betrouwbare keuze voor uw naaiwerk.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

De juki hzl-dx7 is de meeste uitgebreide naaimachine van de hzl-dx serie. Maar liefst 287 steekpatronen, 16 automatische knoopsgaten en 4 alfabetten staan tot je beschikking. Standaard wordt er een kniehevel en een quilt-aanschuiftafel meegeleverd voor je extra grote naaiprojecten.

Automatische naaldinrijger
Eenvoudig uw draad inrijgen zodat u snel met uw naaiwerk kunt beginnen.

Kniehevel
De naaivoet kan tot 12 mm omhoog en omlaag gebracht worden met behulp van de kniehevel. Optioneel verkrijgbaar voor de hzl-dx3.

Instelbare snelheid start/retoursteek
U kunt de snelheid van de start- en retoursteek in drie stappen instellen: snel, normaal en langzaam.

Naaivoet heffunctie
Stop met de naald in de laagste positie en de naaivoet komt omhoog, zodat uw stof kan draaien.

Precisie instelling
U kunt de hoogte van de naaivoet instellen met stapjes van 0,1 mm. Met deze precisie instelling kunt u voor ieder materiaal de juiste afstand kiezen.

Zweeffunctie voorkomt ongelijke zomen
Druk op de “zweeffunctie” knop en de naaivoet komt iets omhoog waardoor er een minimale afstand tot de stof ontstaat. Ideaal als u meerdere lagen stof wilt naaien. Geen verschuiving van lagen meer en dus rimpelvrije stoffen en gelijke naainaden. *standaard naaivoet

Rechtstik steekplaat stand
Duw de hendel naar links en de naaldspleet is nu omgezet naar een naaldgat, zodat de ruimte rondom de naaldinslag kleiner is en dunne stoffen worden niet in de steekplaat geduwd.

Normale steekplaat stand
Om de steekplaat om te schakelen naar de zigzagsteek, moet het hendeltje naar rechts geduwd worden. De beveiliging voor rechte steken wordt opgeheven.

Extra ruime werkruimte / grote quilt- aanschuiftafel U heeft meer zicht op uw naaiwerk en met de extra grote quilt- aanschuiftafel creëert u eenvoudig nog meer werkruimte voor extra grote naaiprojecten. Is optioneel verkrijgbaar voor de dx3 en dx5.

Vrije hand naaien
Naaien uit de vrije hand. Met rechtsteek en gespecialiseerde zigzag steek. Pas eenvoudig de naaivoethoogte aan om uw naaiwerk makkelijker over de steekplaat door te voeren.

Steek aanpassingsknop
Gebruik de handige druktoetsen om de breedte en lengte van de steek aan te passen. U kunt zelfs met deze knop zigzag steken aanpassen tijdens het naaien. Dx7 is voorzien van draaiknoppen.

Hoeken en randen van appliqué
Zet de steekbreedte van de naald op automatisch en de steek verandert geleidelijk wanneer u aan het naaien bent. Pas de breedte aan voor volledige controle over de hoeken van uw naadafwerking. De perfecte naadafwerkingen aan het begin, eind of in de hoeken van uw appliqué.

Heldere led-verlichting
Prettiger en veiliger naaien dankzij twee super heldere led-lampen. De dx7 heeft een extra led-lamp onder de arm. Led-verlichting is zuiniger en geeft geen warmte af.

Automatische draadknipper
Bespaar tijd door met één druk op de knop of voetpedaal uw boven- en onderdraad af te knippen.

16 gevarieerde knoopsgaten
Unieke sensor methode om de perfecte knoopsgaten in drie breedtes te kunnen naaien. Stabiele doorvoer bij iedere stof en met meerdere lagen en diktes, dankzij de klemplaat.

Regelbare persvoetdruk
De persvoetdruk kan worden aangepast voor een beter naairesultaat naar gelang het materiaal dat wordt genaaid.

Eenvoudig de draad opwinden
Een onafhankelijke motor windt de onderdraad op. Voorbereiding voor het opspoelen is eenvoudiger. Volg de indicatie lijnen. Het is niet nodig om de onderdraad op te halen.

Kantachtig gevormde steken
Je kledingstuk omtoveren in een ware blikvanger. Creëer een vleugje glamour en combineer decoratieve, kantachtige naaisteken door patronen parallel naast elkaar te naaien.

Automatisch naaivoet omhoog
Omdat de naaivoet automatisch omhoog gaat na het knippen van de draden, kunt u de naaistof veilig en snel verwijderen.

Retoursteken, “op de plaats” afwerksteken
Drukt u op de afwerksteek knop tijdens het naaien van een patroon dan stopt de machine pas nadat één gehele cyclus van het patroon is voltooid.

Themasteken, letters en cijfers
Decoratieve patronen kunnen worden genaaid als één cyclus thema-steek. Combineer bijvoorbeeld patronen met de mogelijkheid om letters en cijfers te naaien.

Extra voetpedaalfuncties
Zelf functies toekennen als; draadknipper, retoursteken, naald onder/boven, afhechtsteken of een enkele steek naaien, aan de “hielbediening” van het meegeleverde voetpedaal. Zowel de hzl-dx5 als de hzl-dx7 hebben daarnaast ook de functie naaivoethevel.

Box feed transportsysteem voor een perfecte steek
Het krachtige industriële rechthoekig transportsysteem (box feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking. Het reguliere transportsysteem maakt een ovale beweging die materiaalkrimp en verschuiven van de stof veroorzaakt.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Een naaimachine die het zware werk aankan. De Brother PQ1600S rechtstik -naaimachine biedt snelheid, kracht en veelzijdigheid! Naai rechte steken, met grote kracht, in kledingstukken, woonaccessoires, tassen, quilts en meer. Werk moeiteloos door elk project heen met hoge snelheden tot 1.500 steken per minuut – laat je creatieve dromen uitkomen in een mum van tijd.

Prijs: €1499
Beschikbaar in 2024

 1.499,00  1.349,10

Gepassioneerd naaien! Deze computergestuurde naaimachine Innov-is NV1300 zal u verleiden met zijn vele functies en mogelijkheden, zodat u kunt opvallen met uw zelfontworpen creaties. Dankzij de grote werkruimte kunt u op een comfortabele manier grote projecten maken; uiterst precies én met een perfecte steekkwaliteit.

 1.599,00  1.439,10

Laat uw creativiteit nieuwe hoogtes bereiken met de Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm. Geniet van perfecte en uiterst precieze naden op alle soorten stoffen, van zijde tot zware denim. Met een extra grote werkruimte en vele intuïtieve functies en mogelijkheden.

 2.499,00  2.249,10

Nauwkeurig naaien en geavanceerde borduurfuncties*

 3.999,00  3.599,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november