Search
Close this search box.

Brother KD144s Little Angel

Brother KD144s Little Angel

 149,00

De gebruiksvriendelijke KD40s Little Angel elektronische naaimachine heeft alles wat jonge creatievelingen nodig hebben om aan de slag te gaan met naaien en de meest leuke creaties te maken!

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Ga je beginnen met naaien? Dan heeft de gebruiksvriendelijke Brother KD40s Little Angel naaimachine alles wat je nodig hebt om met veel plezier met naaien te beginnen. Wij vinden dat creatief bezig zijn vooral leuk moet zijn, zonder moeite. Daarom hebben we de KD40s voorzien van veel handige en eenvoudig te gebruiken functies Met 40 steken en diverse handige opties biedt de KD40s genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit te laten groeien. De steekbreedte en -lengte kan worden aangepast, de naaldpositie kan worden verplaatst en automatische hechtsteken zorgen voor perfecte afwerkingen. Eenmaal begonnen, zul je vast veel gebruik gaan maken van deze naaimachine. Daarom heeft de KD40s een stabiele naaldstang. Hierdoor kun je gemakkelijk stevige stoffen naaien zoals spijkerstof of meerdere lagen stof tegelijk verwerken. Een schuifknop voor snelheidsregeling zorgt ervoor dat je de controle hebt over de snelheid waarmee je naait, wat heel fijn is wanneer je iets nieuws uitprobeert of als je heel nauwkeurige naden gaat naaien. Dankzij de start/stopknop, de naaldinrijger en de snel verwisselbare spoel kun je nagenoeg direct aan de slag. Dat betekent dat er meer tijd overblijft om leuke kleding te maken! En voor de zekerheid zit er een vingerbescherming op om ongelukjes te voorkomen als je de machine de eerste keren gebruikt. De KD40s heeft een metalen chassis en naaldstang; daardoor bestaat de machine uit 46% minder plastic! Licht in gewicht, zodat de machine mee naar de naailes genomen kan worden, om samen met andere naailiefhebbers aan de slag te gaan of om de naaimachine te verplaatsen naar een andere werkplek – maar de KD40s is tegelijkertijd ook een stevige en betrouwbare naaimachine. Of je nu een fashionista in de dop bent, een toekomstige ontwerper, cosplayer, spullen graag een nieuw leven geeft (upcycling) of gewoon ervan houdt om dingen te maken; met de KD40s ‘at your side’ zul je een perfecte start maken!

Belangrijkste Functies

  •  40 steken
  •  Eenvoudige naaldinrijger
  •  Start/stopknop
  • Instelbare naaisnelheid
  • Heldere LED-verlichting
  •  Achteruitnaaien
  • Vingerbescherming
  • Online instructievideo’s

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november