Search
Close this search box.

Bernina 540

Bernina 540

 3.099,00  2.789,10

De perfecte machine voor gepassioneerde naaisters

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Ontdek krachtig, snel en nauwkeurig naaien. Verwerkt grote quilts moeiteloos. Ideaal voor decoratieve steken en automatische draadafknipfunctie. Compatibel met borduurwerk voor creatieve projecten.

Perfecte spanning voor perfecte steken
Nauwkeurig en gecontroleerd naaiwerk. Zorgeloos aan de slag met naaien. Maak zelf prachtige stiksels. Dankzij de adaptieve draadspanning is de draad altijd optimaal gespannen voor perfecte steekkwaliteit aan beide zijden van de stof.

Meer ruimte voor creatieve vrijheid
Eenvoudig grote projecten realiseren. Genoeg ruimte voor uw creaties. Borduurmodule optioneel. De verlengde vrije arm biedt 216 mm (8.5″) rechts van de naald. U geniet dus van een geweldig groot naaigebied voor geweldige en grootse ideeën.

Altijd de juiste druk
Naai elk materiaal met gemak. Verhoog de druk bij dunne materialen. Verminder de druk bij dikke materialen. Zorgt altijd voor de meest ideale druk bij de geselecteerde steek. De basisinstelling kan individueel worden aangepast.

Vraag hulp op uw scherm
Modern touchscreen in kleur. De simpele navigatie maakt de machine handig in gebruik. Hulp op het scherm naar behoefte. De Naaiconsulent helpt u bij het vinden van de juiste instellingen. Met de multifunctionele knoppen voert u de voorgestelde wijzigingen snel uit.

Naai stiller, sneller, langer, beter
Naai perfecte steken met een steekbreedte van 9 mm. Langer doorwerken met de jumbospoel. Plaats de spoel met nieuw draad vanaf de voorkant. De BERNINA grijper zorgt voor uniforme en nauwkeurige steken bij een maximale snelheid van 1.000 steken per minuut.

Automatische functies besparen tijd
Geen handmatig afknippen van draden. Eén druk op de knop om de draad af te snijden. Bespaar tijd voor uw creativiteit. Dankzij de automatische schroefdraadsnijder worden uw draadjes automatisch gesneden en wordt de naald daarna gehesen.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Nu met gratis hardcase trolly

 659,00  593,10

HZL-G serie, complete en computergestuurde naaimachines met BOX feed. Met het BOX feed transportsysteem naait u eenvoudig dunne en dikke stoffen met een perfecte steekkwaliteit.

 949,00  854,10

De Innov-is F420 is een favoriet onder naailiefhebbers en creatievelingen wereldwijd. Een machine waarin talloze functies in één eenvoudig, gebruiksvriendelijk pakket zijn samengebundeld. Deze veelzijdige machine geeft u de flexibiliteit en behendigheid die u nodig hebt om diverse projecten met glans te voltooien.

 1.099,00  989,10

De Innov-is NV1100 is een sterke computergestuurde naaimachine met grote flexibiliteit in naai-mogelijkheden terwijl de bediening erg gebruiksvriendelijk is. Laat uw creativiteit de vrije loop! Een vakkundig ontworpen naaimachine, om zorgeloos uw ambitieuze en grotere projecten te realiseren met professionele eindresultaten.

 1.299,00  1.169,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november