Search
Close this search box.

Bernina 570 QE

Bernina 570 QE

 3.699,00  3.329,10

Speciaal ontwikkeld voor quilters.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Ervaar prachtig doorgevoerde stoffen. Handelt grote quilts moeiteloos af. Automatische draadafknipfunctie voor gemak. Nauwkeurige en perfecte steken. Inclusief patchworkvoet #97D voor precisie en vakmanschap. Ontdek een nieuwe wereld van naaien!

Houd uw handen op de stof
Bewerk uw quilt veilig. Kleine aanpassingen kunnen snel worden uitgevoerd. Eenvoudig draaien, keren en plaatsen van applicaties. Door middel van de zweeffunctie gaat de voet omhoog, maar blijft de naald in de stof steken, waardoor u gemakkelijk kunt manoeuvreren en keren tijdens het appliceren en quilten.

Realiseer perfecte stiksels
Maak perfecte stiksels met steken van gelijke lengte. Perfecte resultaten ongeacht de snelheid. De standaard voor perfectie. De BERNINA steekregulator garandeert nauwkeurige steekkwaliteit en -resultaten bij elke snelheid tijdens quilten uit de vrije hand.

Genoeg plaats voor grotere projecten
Eenvoudig grote quilts hanteren. Vervult alle creatieve wensen bij het quilten. Genoeg ruimte om comfortabel te kunnen quilten. De B 570 QE met zijn verlengde vrije arm biedt 216 mm (8.5″) rechts van de naald. Perfect om grote quiltprojecten met het grootste gemak uit te werken.

Quilt alle materialen met gemak
Geniet van magnifiek stoftransport aan beide zijden. Quilt vele lagen zonder rimpels. Uitstekend voor gladde of fijne materialen. Het innovatieve BERNINA dubbeltransport voert de stof gelijkmatig van boven en onder door. Het wordt gemakkelijk in- en weer uitgeschakeld.

Automatische functies besparen tijd
De draden worden automatisch afgeknipt. U houdt meer tijd over voor uw creatieve ideeën. Meer tijd om gericht met de quilt zelf bezig te zijn. Dankzij de automatische draadafsnijder wordt uw draad met een eenvoudige druk op de knop afgeknipt. U werkt soepel door en bespaart tijd.

Quilters zijn gek op patchworkvoet 97D
Ontworpen voor rechte steken. Ideaal voor het naaien van naadtoeslagen van 6,3 mm (¼”). Extra zekerheid voor ervaren gebruikers. De patchworkvoet 97D is de specialistische accessoire bij uitstek voor uiterst exacte doorvoer en het nauwkeurig aan elkaar zetten van blokken patchwork.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Computergestuurde naaimachine met geweldige gebruiksvriendelijke functies, plus een breed scala aan steken en lettertypen, waardoor u onbeperkte creatieve mogelijkheden heeft. 

 999,00  899,10

Maak de meest verfijnde creaties met de nieuwe naai- en quiltmachine Innov-is F560. Eenvoudig te gebruiken, met een LCD-kleurentouchscreen en vele prachtige functionele en decoratieve steken, inclusief de innovaties waar Brother bekend om staat.

 1.499,00  1.349,10

Speciaal gemaakt voor makers. Biedt een eenvoudig te bedienen 4.3” kleurentouchscreen. Met een jumbo-spoel die 70% meer garencapaciteit biedt, verstelbare naaivoetdruk en gemakkelijk inrijgen, biedt deze machine het perfecte formaat en alle functies die u nodig heeft voor uw creatieve projecten.

 1.999,00  1.799,10

Kracht, snelheid, perfectie en gemak

 2.399,00  2.159,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november