Search
Close this search box.

Pfaff Ambition 610

Pfaff Ambition 610

 999,00  899,10

Leef uw creativiteit uit met de ambition™ 610 naaimachine. Duurzame technologie en intuïtieve bediening zijn de kenmerken van deze machine.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Het originele IDT™ systeem Het Ingebouwde Dubbele Transport van PFAFF® zorgt voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. Telkens weer. PFAFF® LCD scherm Ontvang alle belangrijke naai-informatie direct op het handige scherm (71,5mm x 34,5mm). Grote naairuimte De ruimte rechts van de naald is maar liefst 200mm, fantastisch voor het naaien van volumineuze stoffen en grote naaiprojecten. Groot aantal steken Laat u verrassen door het fascinerende aantal van 110 hoogwaardige steken – unieke versieringen, perfect gestikt tot 7 mm. Snelheidsschuif Pas de naaisnelheid aan met de snelheidsschuif voor volledige controle. Steekverlenging Verleng cordonsteken voor decoratieve effecten. De volledige steek wordt langer, de dichtheid blijft hetzelfde. Naaldstop boven/onder Stel de naald in om boven of in de stof te stoppen voor draaien, appliqueren en meer. Steken spiegelen Voor nog meer creativiteit. Tweelingnaaldprogramma Voer de tweelingnaaldgrootte in om de steekbreedte automatisch aan te passen. Bekijk de tweelingnaaldsteek op het scherm. Instelbare naaldposities 29 naaldposities voor nauwkeurige plaatsing bij het doorstikken, naaien op het uiterste randje, quilten of borduren in de naad. Afhechtfunctie Wanneer u de toets indrukt, wordt de draad automatisch afgehecht en stopt de machine. Werkt snel en superhandig.

Belangrijkste kenmerken

# Steken 110 Maximale steekbreedte 7mm Maximale steeklengte 5 mm Naairuimte (rechts van de naald) 7.9″ (200 mm) Beeldschermgrootte 3.2″ diagonaal Draadinsteker Ingebouwd Naaldstop boven/onder Ja Draadafsnijder Handmatig Snelheidsregeling Snelheidsschuif Maximale naaisnelheid 800 steken/min IDT™ systeem Origineel Start-/stoptoets Ja Draadspanning Handmatig # Inbegrepen accessoires 7 Technologieën Het originele IDT™ systeem Tweelingnaaldprogramma Functies
  Steekbreedtebeveiliging
 • Eénstaps knoopsat
 • Naaien uit de vrije hand
 • Met LED lampen verlichte werkruimte
 • Extra hoge persvoetlichter
 • Infotoets
 • Instelbare persvoetdruk
 • Rechtstreeks opspoelen vanaf de naald
 • Klemvrije grijper die niet vastloopt
 • Meerdere talen in het instellingenmenu
 • Liniaal in inch/cm op de accessoiredoos
 • Harde kunststof beschermkap

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Zeer complete en computergestuurde naaimachine.

 1.039,00  935,10

Ontdek en ervaar de verfijnde elegantie van de quilt ambition™ 630 naaimachine. Ongeëvenaarde precisie en indrukwekkende innovatie zijn standaard.

 1.349,00  1.214,10

De limited edition quilt ambition™ 635 naaimachine. Ongeëvenaarde precisie en indrukwekkende innovatie zijn standaard.

 1.449,00  1.304,10

Speciaal ontwikkeld voor quilters.

 3.699,00  3.329,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november