Search
Close this search box.

Bernina L 890

Bernina L 890

 4.999,00  4.499,10

Fantastische overlock- en coverlocksteken. De L 890 is perfect geschikt voor het werken met alle soorten stoffen, inclusief gebreide en geweven stoffen. Geniet van de ultieme overlockervaring bij het combineren van de vele voorgeprogrammeerde steken met prachtige decoratieve garens.

Ervaar het gemak van het luchtinrijgsysteem van BERNINA. Intuïtieve bediening via het aanraakscherm. Snel, nauwkeurig en stil werken. Uitermate handig in gebruik. Totale steekcontrole voor prachtige resultaten. Een onmisbare machine voor naailiefhebbers!

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Eenvoudig luchtinrijgsysteem van BERNINA
Rijg de machine in één enkele stap in. Grijpers staan in de juiste stand. Zo wordt inrijgen leuk. De draden worden als op magische wijze door de machine verplaatst via één enkele druk op het voetpedaal. Zo blijven beide handen vrij. De L 890 zet de grijpers automatisch in de juiste stand voor het luchtinrijgsysteem – het is niet nodig om aan het handwiel te draaien of naar de juiste positie te zoeken. Druk simpelweg op het voetpedaal en gaan!

Intuïtieve werking via aanraakscherm
Centraal geplaatst kleurentouchscreen. Naaiconsultant, steekoptimalisatie en nuttige animaties. Expertmodus of begeleide modus. Steekselectie, afzonderlijke steekinstellingen en -eigenschappen of geheugen – via het touchscreen is het allemaal beschikbaar, zodat ook tijdens het naaien wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Gevorderde gebruikers kunnen alle instellingen direct in expertmodus toepassen; de begeleide modus biedt stap-voor-stap-instructies. In beide modi worden de draadspanning, steeklengte en -selectie samen met het differentieel transport ingesteld.

Perfecte naden door totale steekcontrole
Sla 100 steken op in het persoonlijke geheugen. Pas steeklengte, differentieel transport en draadspanning aan tijdens het naaien. De naaldstop kan permanent boven of onder worden ingesteld. Met de L 890 kunnen alle instellingen individueel worden ingesteld en tot wel 100 steken worden opgeslagen in het persoonlijke geheugen. Ook kunnen tijdens het naaien steeklengte, differentieel transport, draadspanning, snijbreedte en elke andere parameter voor steken worden aangepast. Met een simpele draai aan de mtc (Micro Thread Control, microdraadcontrole) is de hoeveelheid lusdraad in te stellen.

Handige functies waar u van zult houden
De naald een halve steek omhoog of omlaag verplaatsen. BERNINA Free-Hand-System (FHS) om de naaivoet omhoog en omlaag te zetten. Draai de naaivoet naar buiten voor toegang tot de naalden. Door met een hiel op het voetpedaal te drukken, kan de naald gemakkelijk een halve steek omhoog of omlaag worden gebracht. Met het BERNINA Free-Hand-System (FHS) kan de naaivoet met de knie omhoog en omlaag worden gezet, zodat beide handen vrij blijven om de stof te geleiden.

Royaal naaigebied
143 mm ruimte rechts van de naald. Inclusief aanschuiftafel. Handige vrije arm. De door de L 890 geboden ruimte is zeker royaal te noemen. De machine biedt meer ruimte rechts van de naald en meer werkhoogte dan elke andere overlocker van BERNINA. Naai met gemak gesloten stukken, door mouwen of manchetten simpelweg over de handige vrije arm heen te schuiven.

Snel, nauwkeurig en stil
Naai tot wel 1350 steken per minuut. Sterk, consistent en precies bij elke snelheid. Programmeer en controleer de snelheid via het touchscreen. Het naaien gaat niet alleen snel, maar er kan ook ook steek-voor-steek worden genaaid, waarmee de perfecte reproductie van exacte lijnen en curves een fluitje van een cent wordt. Bovendien zult u genieten van de ongelofelijk stille manier waarop de BERNINA L 890 naait. Programmeer en controleer de maximale en minimale snelheden via het kleurentouchscreen.

De perfecte naad voor elk idee
Voor alle soorten stoffen en garens. Naai met 2, 3, 4 of 5 draden. Voor overlock-, ketting-/dek- en combinatiesteken. De L 890 naait met 2, 3, 4 of 5 draden en zorgt zo bij elk ontwerp voor de perfecte naad. Van de meest rekbare breisels tot de meest los geweven stoffen heeft de L 890 de perfecte steek voor bijzonder hoogelastische en gebreide materialen en garens. Combineer zowel overlock-, coverlock- als kettingsteken voor extra duurzame naden met combinatiesteken met 4 of 5 draden.

Snel inrijgen
Inrijgen over één pad. Kleurgecodeerd inrijgpad. Wissel gemakkelijk van de ene steek naar een andere. Kleurgecodeerd inrijgen over één pad maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen overlock-, coverlock- of combinatiesteken in no time. Elke instelling en bewerking van de machine wordt ondersteund met animaties die via het kleurentouchscreen toegankelijk zijn.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

De CV3550 biedt alle geavanceerde functies van de CV3440, met als extra: verfijnde top-coversteken. Deze 5, 4, 3 en 3-draads coverstitch machine is vakkundig en met zorg voor u ontworpen om professionele resultaten af te leveren, op iedere stofsoort.

 799,00  719,10

Uw naaiwerk perfect afwerken met gespecialiseerde steken. Inclusief zoom geleider.

 1.099,00  989,10

Moeiteloos draad inrijgen met de kracht van lucht! Met informatie LCD scherm. Beveiligingsschakelaar: Machine zal niet gaan naaien als de voorklep geopend is, of wanneer de naaivoet omhoog staat. Met draadafsnijmes.

 1.529,00  1.376,10

een waar meesterwerk onder de overlockers. Deze BERNINA beschikt over een eenvoudig luchtinrijgsysteem voor moeiteloos inrijgen. Het werkt extreem snel, nauwkeurig en stil. De handige vrije arm maakt het naaien van lastige plekken een fluitje van een cent. Met totale steekcontrole bereikt u perfecte naden. Geniet van het royale naaigebied voor comfortabel werken aan diverse projecten. Een absolute must-have voor een soepele en bevredigende naai-ervaring.

 2.499,00  2.249,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november