Search
Close this search box.

Juki MCS-1800

Juki MCS-1800

 1.099,00  989,10

Uw naaiwerk perfect afwerken met gespecialiseerde steken. Inclusief zoom geleider.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

De gevarieerde steken inspireren en geven je naaiwerk een professionele afwerking. De 3- of 4-draads coversteken zijn ideaal voor toepassingen zoals eenvoudige zomen, manchetten en halslijnen. De 2-draads kettingsteek is extra sterk bij rek.

Inrijgen grijper
Eenvoudig de grijper inrijgen: druk op de knop en de grijper komt omlaag.

Kettingsteek
Met de kettingsteek vormt de onderdraad een ketting aan de niet zichtbare kant van de stof, die bij rek extra sterk is.

3/4 draads smalle of brede coversteek
De coversteek is ideaal voor toepassingen zoals eenvoudige zomen, manchetten en halslijnen. Vanwege de rekbaarheid van de steken is de coverlock ook ideaal voor elastische stoffen.

Differentieel transport
Perfecte naad en rolzoom afwerking. Zelfs wanneer u dunne stoffen naait. Eenvoudig in te stellen (0,7 – 2,0 ratio).

Zoomlijnen
De zoomlijnen op de coversteekplaat helpen u een juiste afstand te behouden.

Naaivoet geleider
De naaivoet kan worden gebruikt als een geleider die zowel aan de linker- als aan de rechterkant evenveel druk geeft. Wordt standaard meegeleverd.

Persvoetdruk
Hoewel voor de meeste stoffen geschikt, kan de persvoetdruk met de knop bovenop de machine voor dikkere of dunnere stoffen worden aangepast voor betere naairesultaten.

Draadafsnijder
De draadafsnijder aan de achterkant van de machine helpt u bij het verwijderen van de stof nadat u de naaivoet omhoog heeft gebracht aan het einde van de naad.

Persvoethevel
De persvoethevel kan de naaivoet tot 8 mm omhoog brengen. De voorkant van de naaivoet kan omhoog veren zodat u de stof gemakkelijk kunt doorvoeren. Drukt u de persvoethevel nog verder door dan komt de naaivoet zelfs tot maximaal 10 mm omhoog. Dit is handig bij het naaien van dikkere of meerlaagse stoffen, bijvoorbeeld wanneer u linten meenaait.

Belangrijkste kenmerken

  • Naaisnelheid: Max. 1350 tpm
  • Aantal draden: 2/3/4 draads
  • Steeklengte: Max. 4 mm
  • Steekbreedte: Coversteek: 2,5 / 5 mm
  • Naaivoethoogte: 8 / 10 mm
  • Naalden: 130/750H (HAx1) 70-90
  • Afmetingen: 280 (L) x 335 (B) x 285 (H) mm
  • Gewicht: 7 kg

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Voor een professionele afwerking in een handomdraai.

 469,00  422,10

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen; de CV3440 is in staat om meerdere soorten coversteken te creëren op diverse stofkwaliteiten. Met deze ingenieuze coverstitch-machine maakt u moeiteloos de mooiste decoratieve en functionele afwerkingen.

 699,00  629,10

De CV3550 biedt alle geavanceerde functies van de CV3440, met als extra: verfijnde top-coversteken. Deze 5, 4, 3 en 3-draads coverstitch machine is vakkundig en met zorg voor u ontworpen om professionele resultaten af te leveren, op iedere stofsoort.

 799,00  719,10

Fantastische overlock- en coverlocksteken. De L 890 is perfect geschikt voor het werken met alle soorten stoffen, inclusief gebreide en geweven stoffen. Geniet van de ultieme overlockervaring bij het combineren van de vele voorgeprogrammeerde steken met prachtige decoratieve garens.

Ervaar het gemak van het luchtinrijgsysteem van BERNINA. Intuïtieve bediening via het aanraakscherm. Snel, nauwkeurig en stil werken. Uitermate handig in gebruik. Totale steekcontrole voor prachtige resultaten. Een onmisbare machine voor naailiefhebbers!

 4.999,00  4.499,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november