Search
Close this search box.

Bernina L 850

Bernina L 850

 2.499,00  2.249,10

een waar meesterwerk onder de overlockers. Deze BERNINA beschikt over een eenvoudig luchtinrijgsysteem voor moeiteloos inrijgen. Het werkt extreem snel, nauwkeurig en stil. De handige vrije arm maakt het naaien van lastige plekken een fluitje van een cent. Met totale steekcontrole bereikt u perfecte naden. Geniet van het royale naaigebied voor comfortabel werken aan diverse projecten. Een absolute must-have voor een soepele en bevredigende naai-ervaring.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Het eenvoudige luchtinrijgsysteem van BERNINA
Eenvoudig inrijgen met lucht. Nu bent u klaar om te gaan naaien. Zo wordt inrijgen zelfs nog leuk. De grijperdraden worden als op magische wijze met lucht door de machine verplaatst via één enkele druk op het voetpedaal. Beide handen vrij om de stof te geleiden. De L 850 zet de grijpers automatisch in de juiste stand voor het luchtinrijgsysteem – het is niet nodig om aan het handwiel te draaien of naar de juiste stand te zoeken.

Comfortabel naaien
Voor gemakkelijk omhoog en omlaag zetten van de naaivoet. Beide handen vrij om de stof te geleiden. Gemakkelijk toegang tot de naalden dankzij de naar buiten zwenkende naaivoet. Met het BERNINA Free-Hand-System (FHS) kan de naaivoet met de knie omhoog en omlaag worden gezet. Verder zwenkt de naaivoet gemakkelijk naar buiten voor gemakkelijke toegang tot de naalden.

Totale steekcontrole voor perfecte naden
Individueel aanpasbare instellingen voor totale steekcontrole. Perfect voor het werken met verschillende stoffen en garens in elke combinatie. Volledig instelbaar differentieel transport. De L 850 biedt diverse instellingen voor totale steekcontrole – allemaal afzonderlijk instelbaar. En het beste van alles? Al deze instellingen kunnen direct tijdens het naaien worden gewijzigd – ook de draadspanning, snijbreedte, steeklengte en de mtc (micro thread control).

Extreem snel, nauwkeurig en stil
Naai tot wel 1500 steken per minuut. Sterk, consistent en nauwkeurig bij elke snelheid. Extreem stil. Het naaien gaat niet alleen snel, maar er kan ook ook steek-voor-steek worden genaaid, waarmee het perfect uitvoeren van exacte lijnen en curves een fluitje van een cent wordt. Bovendien is de ongelofelijk stille manier waarop de BERNINA L 850 naait een genot op zich.

Snel inrijgen
Kleurgecodeerd inrijgen over één pad. Functie voor automatische naaldstop boven. Geïntegreerde naaldinrijger. De geïntegreerde naaldinrijger in combinatie met de functie voor automatische naaldstop boven maken het inrijgen van de naalden eenvoudig. Het wisselen van een overlocknaad naar een rolzoom of flatlocknaad is een fluitje van een cent, omdat de draad in hetzelfde inrijgpad blijft zitten.

Royaal naaigebied
143 mm ruimte rechts van de naald. Gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen aanschuiftafel inbegrepen. Handige vrije arm. De ruimte die de L 850 biedt, is zeker royaal te noemen. De machine biedt meer ruimte rechts van de naald en meer werkhoogte dan elke andere overlocker van BERNINA. Naai met gemak gesloten stukken, door mouwen of manchetten simpelweg over de handige vrije arm heen te schuiven.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom.

 599,00  539,10

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom en veiligheidsschakelaar om veilig te kunnen naaien.

 699,00  629,10

Verwerk moeiteloos de meest uitdagende stoffen met de Brother Airflow 3000 overlockmachine: de snelste en gemakkelijkste overlockmachine van Brother met een automatisch lucht-inrijgsysteem. Deze supersnelle machine heeft een gebruiksvriendelijk lucht-inrijgsysteem, een geavanceerde naaldinrijger, hendels om snel van instelling te wisselen en naaisnelheden tot 1300 spm.

Maak supersnel de mooiste (sport-)kleding. In één handeling worden de naden genaaid, de overtollige stof afgesneden en de randen afgewerkt met een sterke afwerksteek. De perfecte aanvulling op je naaimachine!

 999,00  899,10

Moeiteloos draad inrijgen met de kracht van lucht! Hoogwaardige overlock met Juki Smart Technologie

 1.899,00  1.709,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november