Search
Close this search box.

Juki MO-2000QVP

Juki MO-2000QVP

 1.529,00  1.376,10

Moeiteloos draad inrijgen met de kracht van lucht! Met informatie LCD scherm. Beveiligingsschakelaar: Machine zal niet gaan naaien als de voorklep geopend is, of wanneer de naaivoet omhoog staat. Met draadafsnijmes.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Niet alleen inrijgen met de kracht van lucht en een naaldinrijger, maar ook het informatie lcd-scherm geeft je eenvoudig aanwijzingen voor het instellen van 15 verschillende steken in één oogopslag. Deze 2/3/4/-draads lockmachine wordt geleverd met een snij-afvalbakje en is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

Bovengrijper converter
Schakel eenvoudig over van 3 naar 2-draads naaien. Duw de 2-/3-draadsomvormer naar links en klaar.

Verstelbaar differentieel transport
Zelfs bij elastische stoffen zoals breisels en georgette, naait u fraai afgewerkte naaiwerken door het verstelbaar differentieel transport.

Mooie scherpe binnenbocht
De afstand tussen de naald en het mes is 9.95 mm (bij conventionele modellen is dit 15.5 mm), waardoor zelfs de scherpste bochten er fraai uitzien.

Led paneel
Nooit meer de instellingen opzoeken, maar eenvoudig aflezen op het geïntegreerde led paneel.

In 3 eenvoudige stappen de naald inrijgen!
Snel en eenvoudig de naald inrijgen! Met de automatische naaldinrijger wordt de naald in 3 eenvoudige stappen ingeregen.

Met één druk op de “air control” knop, uw draad inrijgen!
Met behulp van het revolutionaire lucht gestuurde draad-inrijg-systeem, is het een koud kunstje om uw draad in de machine te rijgen. Met één druk op de knop stuurt de elektromotor een luchtstoot door het inrijgsysteem en wordt de draad automatisch door de boven- en ondergrijper geleidt.

Stille werking
Het geluidsreducerende ontwerp minimaliseert het geluids- en trillingsniveau en zorgt voor minder omgevingsgeluid.

Led-verlichting
Door een hogere werkruimte van 72.4 mm, ondervindt u minimale beperkingen bij het naaien van grotere naaiwerken en door de felle led-verlichting wordt deze optimaal verlicht.

Snij-afvalbakje
Vangt de afgesneden naaistoffen efficiënt op voor een opgeruimd en overzichtelijke werkruimte. Wordt standaard meegeleverd bij de accessoires.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Indrukwekkende functies en een groot aantal steken! De hobbylock™ 2.0 is een moderne overlockmachine die gemakkelijk te gebruiken is.

 529,00  476,10

De Brother 4234D maakt perfecte afwerkingen en zorgt voor prachtige decoratieve effecten. Deze 2, 3 of 4-draads overlockmachine geeft u de ultieme controle op het afwerken van uw projecten. Dat resulteert in tijdwinst en superieure eindresultaten. Met de 4234D is het maken van perfecte overlocksteken op iedere stofsoort verbluffend gemakkelijk.

 729,00  656,10

De perfecte aanvulling op de naaimachine! Deze BERNINA biedt het Free-hand-system (FHS), waarmee u de naaivoet kunt optillen met de kniehendel voor meer gemak. Met het BERNINA voetpedaal heeft u voortreffelijke controle over de snelheid. De grote aanschuiftafel vergroot uw werkvlak voor grotere projecten. Geniet van de automatische naaldstop boven en beneden, mogelijk gemaakt door het kickback-voetpedaal. U zult de heldere verlichting rond de naald en grijper waarderen, waardoor u altijd perfect zicht heeft. Deze machine biedt ongeëvenaarde precisie, functionaliteit en comfort voor een uitzonderlijke naai-ervaring.

 1.199,00  1.079,10

Moeiteloos draad inrijgen met de kracht van lucht! Met beveiligingsschakelaar: Machine zal niet gaan naaien als de voorklep geopend is, of wanneer de naaivoet omhoog staat. Met draad afsnijmes.

 1.379,00  1.241,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november