Search
Close this search box.

bernette 64 airlock

bernette 64 airlock

 1.249,00  1.124,10

De overlocker met inrijger op lucht om de grijpers automatisch in te rijgen. Het is nog nooit zó gemakkelijk geweest om aan de slag te gaan.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

De b64 AIRLOCK heeft zelfs nog meer te bieden: de vrije arm vereenvoudigt het naaien van mouwen en manchetten. Het grote werkoppervlak rechts van de naald en de aanschuiftafel zijn fantastisch. 5 ledlampjes zorgen voor een heldere verlichting van het werkgebied.

De naaivoet kan omlaag worden gebracht en tijdelijk worden opgetild met het bernette ‘Free-Hand-System’, zodat de handen vrij blijven om de stof te geleiden. Met een keuze uit 16 verschillende steken en een naaisnelheid van maximaal 1300 steken per minuut is elk project in no time af!

Belangrijkste kenmerken

  • Automatische inrijger op lucht voor grijperdraden
  • Vrije arm
  • Kleurgecodeerde inrijgpaden
  • Draadontspanning als de naaivoet omhoog is gehaald
  • Steeklengte instelbaar tijdens het naaien
  • Accessoires onder het grijperdeksel
  • Naailicht
  • Veiligheidsschakelaar geactiveerd wanneer de klep open is
  • Microdraadcontrole (mtc)
  • Free-Hand-System (FHS) inclusief kniehevel


5 ledlampjes in het werkgebied rond de naald
Het goed verlichte ruime werkvlak van de bernette 64 AIRLOCK maakt niet alleen het naaien zelf maar ook het inrijgen van de grijpers en naalden heel gemakkelijk. Dankzij de 5 ledlampjes kun je precies en nauwkeurig werken.

Microdraadcontrole (mtc)
De gepatenteerde microdraadcontrole (mtc), die nu voor het eerst op een bernette-machine wordt toegepast, bespaart veel tijd en moeite en zorgt voor mooie steken van een constante kwaliteit; de draadspanning hoeft namelijk maar één keer te worden ingesteld, ook als de snijbreedte en materiaaldikte worden veranderd!

Veel ruimte dankzij het grote werkgebied (130 mm)
Het werkoppervlak van 130 mm rechts van de naald zorgt voor een nieuwe dimensie bij het overlocken. Het grote werkgebied is ideaal voor het geleiden en afvangen van zware naaiprojecten achter de naald en biedt ruimte voor alle taken in het gebied rond de naald en de grijper: het verwisselen van de naaivoet, het bevestigen van de bovengrijperafdekking en veel meer.

Geïntegreerde vrije arm
Het naaien van zaken als manchetten, broekspijpen en halslijnen wordt gemakkelijk door de geïntegreerde vrije arm.

Supergrote aanschuiftafel
Deze gemakkelijk te bevestigen en meegeleverde aanschuiftafel maakt het naaien en geleiden van stof nog handiger, helemaal bij grote naaiprojecten. De stof glijdt soepel over de afgeronde aanschuiftafel.

Free-Hand-System (FHS)
Met de meegeleverde kniehevel blijven de handen vrij om de stof goed onder de naaivoet te positioneren. Bovendien is de naaivoet gemakkelijk op te tillen met de knie door de hevel naar rechts te duwen.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Naai zomen, snij overtollige stof af en werk de naden af in één handeling met de 3034DWT overlockmachine. Op zoek naar een efficiënte, nauwkeurige, gebruiksvriendelijke, robuuste en draagbare overlockmachine? Zoek dan niet langer.

 569,00  512,10

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom en veiligheidsschakelaar om veilig te kunnen naaien.

 699,00  629,10

De Brother 4234D maakt perfecte afwerkingen en zorgt voor prachtige decoratieve effecten. Deze 2, 3 of 4-draads overlockmachine geeft u de ultieme controle op het afwerken van uw projecten. Dat resulteert in tijdwinst en superieure eindresultaten. Met de 4234D is het maken van perfecte overlocksteken op iedere stofsoort verbluffend gemakkelijk.

 729,00  656,10

een waar meesterwerk onder de overlockers. Deze BERNINA beschikt over een eenvoudig luchtinrijgsysteem voor moeiteloos inrijgen. Het werkt extreem snel, nauwkeurig en stil. De handige vrije arm maakt het naaien van lastige plekken een fluitje van een cent. Met totale steekcontrole bereikt u perfecte naden. Geniet van het royale naaigebied voor comfortabel werken aan diverse projecten. Een absolute must-have voor een soepele en bevredigende naai-ervaring.

 2.499,00  2.249,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november