Search
Close this search box.

Juki MO-2500

Juki MO-2500

 1.899,00  1.709,10

Moeiteloos draad inrijgen met de kracht van lucht! Hoogwaardige overlock met Juki Smart Technologie

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Niet alleen inrijgen met de kracht van lucht en de naaldinrijger geven je het gevoel dat je creativiteit geen grenzen kent, ook de kniehevel, de scharnierende voet en de micro-lift helpen hier aan bij. Deze 2/3/4/-draads lockmachine wordt geleverd met een snij-afvalbakje en is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

TWA
Het gepatenteerde TWA mechanisme (Tweak Width Adjustment) zorgt ervoor dat overhangende draden of omkrullende stof tijdens het afwerken eenvoudig gecorrigeerd kunnen worden.

In 3 eenvoudige stappen de naald inrijgen!
Snel en eenvoudig de naald inrijgen! Met de automatische naaldinrijger wordt de naald in 3 eenvoudige stappen ingeregen.

Met één druk op de “Air Control” knop, uw draad inrijgen!
Met behulp van het revolutionaire lucht gestuurde draad-inrijg-systeem, is het een koud kunstje om uw draad in de machine te rijgen. Met één druk op de knop stuurt de elektromotor een luchtstoot door het inrijgsysteem en wordt de draad automatisch door de boven- en ondergrijper geleidt.

Inrijgschema
Zelfs bij elastische stoffen zoals breisels en georgette, naait u fraai afgewerkte naaiwerken door het verstelbaar differentieel transport.

Micro-lift
Bij gebruik van de micro-lift is het mogelijk om de naaivoet tot 2,5 mm te liften voor het naaien van delicate of elastische stoffen en strakke zomen en naden.

Eenvoudig rolzomen
De draadspanning die geschikt is voor het rolzomen kan eenvoudig worden ingesteld door de rolzoom draadspanningshevel omhoog te zetten en de snijbreedte afstelknop in te stellen op 2.5 tot 3.5 zodat de machine rolzomen kan uitvoeren.

Bovengrijper converter
Schakel eenvoudig over van 3 naar 2-draads naaien. Duw de 2-/3-draadsomvormer naar links en klaar.

Differentieel transpont
Zelfs bij elastische stoffen zoals breisels en georgette, naait u fraai afgewerkte naaiwerken door het verstelbare differentieel transport.

Magnetische naaldhouder
De handige naaldhouder zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant bovenop de machine is zeer geschikt om tijdelijk naalden te bewaren bv. bij het omschakelen van 2-naalds naar 1-naalds locken, of bij het verwisselen van de naalden.

Stille werking
Het geluidsreducerende ontwerp minimaliseert het geluids- en trillingsniveau en zorgt voor minder omgevingsgeluid.

Multifunctionele voet
De standaard naaivoet is uitgerust met een gleuf voor het invoeren van een bandje. U kunt de band tegelijkertijd mee naaien ter versteviging.

Mooie scherpe binnenbocht
De afstand tussen de naald en het mes is 9.95 mm (bij conventionele modellen is dit 15.5 mm), waardoor zelfs de scherpste bochten er fraai uitzien.

Kniehevel
Met de meegeleverde kniehevel kan de naaivoet tot 6 mm omhoog en/of omlaag worden gebracht.

Korte naaivoet
Door de korte afstand tussen de naald en het mes en de korte naaivoet gaat het naaien van scherpe rondingen heel soepel en kunnen prachtige afgewerkte naden worden gemaakt.

Transparante aanschuiftafel
Vergroot het naaioppervlak met behulp van de optionele aanschuiftafel. Doordat deze transparant is zie je eenvoudig of er iets onder ligt.

Scharnierende voet
De scharnierende transportvoet beweegt soepel op en neer wanneer over meerdere lagen stof wordt genaaid en voorkomt dat steken op dat deel overslaan. Gebruik de scharnierende transportvoet voor het naaien van kragen, schouders, broeken en manchetten.

Snij-afvalbakje
Het meegeleverde snij-afvalbakje vangt de afgesneden naaistoffen efficiënt op, zodat u een opgeruimd en overzichtelijke werkruimte behoudt.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom en veiligheidsschakelaar om veilig te kunnen naaien.

 699,00  629,10

snijden, naaien en afwerken in één met steken van hoge kwaliteit en ongerimpelde naden. De machine is snel en glad op elke snelheid en heeft een eenvoudig en ergonomisch rijgsysteem. Met een goed verlichte, grote naairuimte biedt deze overlock machine alles wat u nodig heeft voor het maken van professionele naden en afwerkingen op uw projecten.

 899,00  809,10

Verwerk moeiteloos de meest uitdagende stoffen met de Brother Airflow 3000 overlockmachine: de snelste en gemakkelijkste overlockmachine van Brother met een automatisch lucht-inrijgsysteem. Deze supersnelle machine heeft een gebruiksvriendelijk lucht-inrijgsysteem, een geavanceerde naaldinrijger, hendels om snel van instelling te wisselen en naaisnelheden tot 1300 spm.

Maak supersnel de mooiste (sport-)kleding. In één handeling worden de naden genaaid, de overtollige stof afgesneden en de randen afgewerkt met een sterke afwerksteek. De perfecte aanvulling op je naaimachine!

 999,00  899,10

De overlocker met inrijger op lucht om de grijpers automatisch in te rijgen. Het is nog nooit zó gemakkelijk geweest om aan de slag te gaan.

 1.249,00  1.124,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november