Search
Close this search box.

Bernina L 460

Bernina L 460

 1.199,00  1.079,10

De perfecte aanvulling op de naaimachine! Deze BERNINA biedt het Free-hand-system (FHS), waarmee u de naaivoet kunt optillen met de kniehendel voor meer gemak. Met het BERNINA voetpedaal heeft u voortreffelijke controle over de snelheid. De grote aanschuiftafel vergroot uw werkvlak voor grotere projecten. Geniet van de automatische naaldstop boven en beneden, mogelijk gemaakt door het kickback-voetpedaal. U zult de heldere verlichting rond de naald en grijper waarderen, waardoor u altijd perfect zicht heeft. Deze machine biedt ongeëvenaarde precisie, functionaliteit en comfort voor een uitzonderlijke naai-ervaring.

Gratis verzending vanaf 75 euro

Verzonden binnen 24 uur

Product beschrijving

Free-Hand-System (FHS)
Voor gemakkelijk omhoog en omlaag zetten van de naaivoet. Beide handen vrij om de stof te geleiden. Wordt met de knie bediend. Met het BERNINA Free-Hand-System (FHS) kunt u de naaivoet met uw knie omhoog en omlaag zetten. Hierdoor wordt de vrije ruimte onder de naaivoet merkbaar verbeterd, waardoor u de stof gemakkelijker kunt geleiden. U bespaart tijd en bereikt een perfect resultaat!

Nauwkeurige snelheidsregeling
Steek voor steek naaien. Naai maximaal 1.500 steken per minuut. Automatische naaldstop boven. Dankzij het voetpedaal en de gelijkstroommotor van BERNINA is een topsnelheid van 1.500 steken mogelijk, maar kunt u ook steek voor steek naaien. Hierdoor kunt u gemakkelijk werken met tere of zware stoffen die extra zorgvuldig moeten worden behandeld.

Aanschuiftafel voor meer ruimte
Verbetert het zicht op het naaiproject. Meer ruimte voor uw creativiteit. Gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. De aanschuiftafel vergroot het naaivlak links van de naald. U kunt grotere stukken stof beter geleiden en houdt beter overzicht over het naaiproject.

Mtc-draadcontrole
Randafwerking tot maximaal 9 mm breed. Voor professionele naden. Stel de draadlussen zeer nauwkeurig af. Dankzij de gepatenteerde mtc-draadcontrole bespaart u veel tijd en moeite en krijgt u mooie steken van een constante kwaliteit; de draadspanning hoeft namelijk maar één keer te worden ingesteld, ook als u de snijbreedte en materiaaldikte verandert!

10 voordelen van een L 460

  • Naaien, snijden en afwerken in één enkele handeling
  • Snelle, professionele en stevige naden en afwerkingen
  • Ideaal voor stretchstof en weefsels
  • Perfecte rolzomen
  • Differentieeltransport voor platte naden en zomen die niet opbollen
  • Gericht rimpelen en plooien met behulp van het differentieeltransport
  • Talrijke vormgevingsmogelijkheden met decogaren
  • Precieze naden van patchworkdelen voor quilts
  • Veelzijdige optionele naaivoeten en andere accessoires voor decoratieve, creatieve mogelijkheden


Eenvoudig inrijgen
Met de handmatige naaldinrijger. Kleurgecodeerd inrijgpad. Ondergrijper-inrijgondersteuning. Dankzij een handmatige naaldinrijger kan eenvoudig en ergonomisch ingeregen worden. De met kleur aangegeven inrijgpaden en de ondergrijper-inrijgautomaat maken snel inrijgen mogelijk.

Goed verlicht en ruim werkvlak
2 led-naailichtjes. Voor nauwkeurig werken. Maakt naaien en inrijgen gemakkelijk. Het goed verlichte ruime werkvlak van de L 460 maakt niet alleen naaien maar ook inrijgen van grijpers en naalden heel gemakkelijk. Dankzij de 2 led-lampjes kunt u nauwkeurig en accuraat werken.

Bewaar uw accessoires in het grijperdeksel
Alles overzichtelijk gerangschikt. Inclusief accessoirebox. Ruimte voor extra naaivoeten. De meest gebruikte accessoires vindt u netjes opgeborgen in het grijperdeksel, klaar voor gebruik. De aanvullende accessoirebox herbergt de naadgeleider, garengeleidingsschijven en gereedschappen. Er is een ruim assortiment naaivoeten verkrijgbaar voor creatief overlocken.

Veelgestelde vragen

Wij bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder €75, rekenen we €7 verzendkosten aan.

Onze bestellingen worden verzonden via Bpost. We sturen een trackingcode naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Hiermee kun je de status van je pakketje volgen.

Het verzenden van je bestelling gebeurt binnen de 24 uur op werkdagen als deze in stock is. De levertijd varieert afhankelijk van de bestemming. In het algemeen kun je verwachten dat je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt nadat deze is verzonden.

Meer info

U kan uw aankoop binnen de 2 weken terugsturen. Je aankoop mag niet gebruikt zijn en moet in de originele verpakking zitten.


Meer info over ons retourbeleid

Voor een lange levensduur van je naaimachine is het aangeraden deze af en toe een onderhoud te geven. Bij Baele Naaicentrum bieden we je eerste onderhoud gratis binnen de 2 jaar na aankoop van je machine.

Heeft uw machine een opfrisbeurt nodig of is er iets meer aan de hand? Wij repareren met onze in-house reparatie dienst uw naai-, borduur- en overlockmachine zodat u nog lang van uw machine kan genieten. 

Gerelateerde Producten

Een praktische 4-draads overlockmachine met 16 verschillende steken en gebruiksvriendelijke functies. Zowel de linker- als de rechtervoorklep kan worden geopend voor volledige toegang tot het grijpergedeelte, waardoor inrijgen supergemakkelijk wordt. Wordt ingeregen geleverd voor een moeiteloze start.

 519,00  467,10

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom.

 599,00  539,10

Maakt zomen, snijden en afwerken accuraat en gemakkelijk. Met ingebouwde rolzoom en veiligheidsschakelaar om veilig te kunnen naaien.

 699,00  629,10

Overlocker met kleurentouchscreen. De BERNINA L 860 is perfect geschikt voor het werken met alle soorten garens en stoffen, met name zeer elastische en gebreide materialen. De machine biedt een verscheidenheid aan steken, die allemaal kunnen worden geselecteerd via het kleurentouchscreen. Met het exclusieve one-step BERNINA luchtinrijgsysteem is het inrijgen van de grijpers kinderspel.

 3.499,00  3.149,10

Vaak samen gekocht

Standaard machinenaald voor gemiddelde stoffen

 2,70

Standaard machinenaald voor Singer machines

 4,00

Het ultieme universele naaigaren voor al je projecten

 4,15

Assortiment van machinenaalden

 5,50

Gratis verzending
vanaf €75

illustratie draagtas

Uitgebreid aanbod

illustratie 3 sterren

Gratis onderhoud
binnen 2 jaar

illustratie moersleutel

Eigen hersteldienst

Update

Wij zijn er even tussenuit!

Wij staan terug voor u klaar op dinsdag 7 november